Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Telias priser på iPhone

Her er Telias priser på iPhone

Så er de officielle - priserne på iPhone hos Telia. Private skal slippe 5.593 kroner mens erhverskunderne ender på 9.196 i bindingsperioden. (inkl. moms).

Priserne fra Telia på iPhone. Bemærk at erhvervspriser er listet uden moms i skemaet, men inkl. moms i artiklen.
Priserne fra Telia på iPhone. Bemærk at erhvervspriser er listet uden moms i skemaet, men inkl. moms i artiklen.

Som forventet har Telia introduceret to specielle abonnementer til iPhone 3G.

Både Telia iOn og Business iOn inkluderer fri tale til Telias egne kunder samt fastnet. Desuden kan der ringes til andre mobiler i 300 minutter pr. måned. Kommer man ud over dette, er prisen 99 øre. Takseringen er pr. sekund og opkaldsafgiften er 0 kroner.

Med i pakken er gratis SMS og MMS samt 300 MB datatrafik. Bruges mere end 300 MB pr. måned, takseres det til 1,25 kr. pr. MB.

Mobilsiden.dk har tidligere til flere medier udtalt, at iPhone ville koster mellem 1500-2000 kroner + 599 kr. i seks måneder. Tallene fra Telia viser nu, at det var et rigtig godt gæt...

<strong>Debat om emnet</strong><br /> - <a href=Klik her!" />
Debat om emnet
 - Klik her!

Det koster den!

Med Telia iOn koster den 16GB udgaven i enten sort eller hvis 1.999 kroner + 599 kroner pr. måned i seks måneder, altså en samlet udgift på 5.593 kroner i bindingsperioden. Derefter falder abonnementet til 399 kr. om måneden.

Erhvervskunderne skal slippe præcis det samme i abonnement og kontantprisen er den samme som til privatkunderne. Forskellen er, at momsen refunderes af skattevæsenet. I bindingsperioden vil iPhone 16GB således koste 7.349 kroner ex. moms.

Telia oplyser til Mobilsiden.dk, at iPhone 3G ikke kan købes uden abonnement.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Dan Villiom Podlaski Christiansen 29-06-2008 12:15:25

Det er et elendigt tilbud for en god telefon med et ufatteligt ringe abonnement. Hvis bare telefonen rent faktisk kostede 5000kr. ville folk vide hvad de gik ind til. Men med de takster vil Telia sandsynligvis få trukket et par tusind mere inden folk kan skifte til et anstændigt abonnement.

iPhone er en god telefon, men for dyr for mig. Men til de priser må man jo fraråde folk at købe den hvis ikke de vil bondefanges af Telia.

0 0
Thorbjørn Kühl 27-06-2008 22:58:12

Telia har tabt hvis de ikke skynder sig at indrømme fejlen og sætte dataforbruget op til minimum 10GB eller bare ubegrænset eftersom man ikke kan tilslutte iPhonen til en computer alligevel uden at Jailbreake den.

Alle kommer jo til at bruge over de sølle 300MB som er inkluderet i abn, og da det i forvejen koster knap 2 iPod shuffles om måneden, bliver de nok ikke så glade for de extra 1,25 kr/MB det så koster, men det har Telia jo nok regnet ud, og planlægger at grave deres egen grav ved at lade nogle de stakler som hopper ud hvor de ikke kan bunde, betale prisen.

0 0
Treelz 09-07-2008 12:00:09

jailbreak er jo sådan set overhovedet ikke nødvendig hvis man køber telefonen hos den pågældende udbyder der har rettigheden til at forhandle den. Plus at det vil være muligt at købe programmer igennem iTunes og synkronisere dem til sin iPhone, så det er ikke sikkert at 300 mb nødvendigvis er for lidt, men det bliver det sikkert i sidste ende for mange alligevel da browseren i iPhone ikke komprimerer de sider man besøger som det for eksempel er tilfædet med opera mini.

0 0
Treelz 27-06-2008 21:01:34

Ja, iPhone er da bestemt en af de mest innovative mobiler verden har set i ret så lang tid, og en af de mobiler der er nemmeste at bruge trods at den er så avanceret som den er og det er der mange andre der er enige i. Dog forstår jeg ikke hvorfor den skal behandles som kongen af mobilmarkedet og forhandles eksklusivt hos en forhandler. Hvorfor ikke bare sætte en fast pris og sælge den som en normal mobil hvor selv man kan vælge hvilket abonnement og operatør man vil have og gøre det muligt at købe den uden abonnement?

Apple burde fanme tage sig sammen og lade være med at tro at de er så skide specielle.

0 0

Om brug af cookies