Her er “to-do” listerne over dem alle

Der findes et væld af to-do lister på markedet, men her er to der er simple, hurtigere, smartere og grafisk flottere

Her er “to-do” listerne over dem alle

Applikationen hedder Clear, den har været på markedet i noget tid, men dette gør den ikke mindre brugbar.

Den benytter sig af simple og smarte ”gestures”, hvilket betyder at man i stedet for at trykke for at navigere, oprette, slette og rette i sine lister nemt gør det med lette strøg hen over skærmen med fingeren.

Tingene er lettere at vise end forklarer og derfor har i her den officielle video for applikationen

Også til Windows Phone

Applikationen er kun udviklet til Apples iOS produkter, iPhone, iPad osv. Derfor har en anden udvikler taget idéen til sig, kopieret den og gjort den bedre, for nu at kunne frigive den til Windows Phone platformen, navnet er her Clearer.

Applikationen til Windows Phone er på flere områder blevet forbedret, men på den mest væsentlige skal nok nævnes muligheden for at gøre den personlig. Du kan nemlig ændre på temaet, så du skaber din personlige app, enten med et billeder eller bare i farver.

Clearer til Windows Phone

Køb dem via online-butikkerne

Derudover er der selvfølgelig mulighed for at ligge applikationen ud, via live tiles, og skabe en let genvej med et lille overblik over sine to-do lister.

Applikationerne er tilgængelige i de respektive butikker og koster henholdsvis 12 kroner til Apples enheder og syv kroner til Windows Phone platformen.