Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her er Whatsapps nye fede features: fildeling og recall

Her er Whatsapps nye fede features: fildeling og recall

Whatsapps to nyeste funktioner vil med sikkerhed glæde brugerne.

Foto: Whatsapp.com

Meget kan deles hos klodens mest populære beskedtjeneste, Whatsapp, blandt andet fotos, videoer og dokumenter. Men her er der også mange begrænsninger: billeder og film er stærkt komprimerede, og du kan ikke slette filerne når de en gang er blevet sendt.
Det gør Whatsapp nu om på.

I sin nyeste version, kan du brugerne fremover dele enhver type filer - uanset format - igennem tjenesten.

Som bruger vil det derfor være muligt at sende større filer uden at skulle forbi Cloud-tjeneste som iCloud, Google Drive eller OneDrive.

Se også: Nu kan du videochatte med WhatsApp  

Større videofiler vil stadig være problematiske at dele, da Whatsapp her sætter en begrænsning på max 128 MB i iOS, 100 MB i Android og 64MB via web-interfacet. Det skriver den Whatsapp-fokuserede blog Wabetainfo som i samtidig pointerer at oveførselshastighederne er meget sløve.

Samtidig er en såkaldt ’recall’ feature under udvikling i app. Her, noterer mediet, at de nyeste betaversioner af Whatsapp indeholder en skjult feature der gør det muligt at fortryde en afsendt besked.’

Her vil brugerne have et vindue på 5 minutter til at fortryde en afsendt besked. Funktionen er ikke tilgængelig endnu, men vil som de andre skjulte features integreres i app’en på sigt.

Læs også:  Facebook, Whatsapp og Google skruer op for kryptering

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies