Her kan du købe iPhone 4S i nat

I morgen fredag sætter Apple iPhone 4S til salg i Danmark, og en række telebutikker landet over holder i den forbindelse natåbent. Se her, hvor du kan sikre dig en iPhone 4S.

Her kan du købe iPhone 4S i nat

Hvis du vil være én af de første til at eje en iPhone 4S i Danmark, kan du stille dig i kø hos én af landets telebutikker i aften, og sikre dig dit eksemplar.

Både Telia, 3 og Telenor holder nemlig natåbent i aften i en række butikker.

I år kan Apple-fans bosiddende i Aalborg også være heldige at få fingrene i en iPhone 4S, som én af de første. Telenors butik i Bispengade i Aalborg holder nemlig natåbent.

Derudover er der åbent fra midnat i Telenors butikker i Fisketorvet i København, Bruuns Galleri i Århus, og Kongensgade i Odense.

Telenor vil dog ikke bekræfte, at det er salget af en iPhone 4S der skydes i gang, og er heller ikke klar med priser på en sådan.

Telia og 3 klar til salgsstart

Hos Telia og 3 er man mere åbenmundede, og bekræfter både, at der er tale om salgsstart af iPhone 4S, og begge teleselskaber er klar med priser og abonnementsforslag.

3 holder natåbent i 3Huset på Vimmelskaftet 35, hvor der er 200 styks iPhone 4S til salg.

Telia holder åbent i butikkerne på Amagertorv 14 på Strøget i København, Vestergade 52 i Odense og Ryesgade 31 i Aarhus, hvor der er i alt 600 styks iPhone 4S til salg, fordelt mellem de tre butikker.

Alle butikkerne holder åbent fra klokken 00.01.

Læs også:
– Her er 3s priser på iPhone 4S
– Her er Telias priser på iPhone 4S
 

Mere om Telia

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 21/9/2011 publicerede vi en ny vinkel på temaet Motorola ikke inde i varmen hos teleselskaberne – Den kan læses her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.