Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her skal du ikke købe din næste smartphone

Her skal du ikke købe din næste smartphone

Danlet er et firma, der ikke er går så højt op i forbrugernes klager. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holde øje med dem.

Hvis du har handlet med Danlet.dk (Danlet ApS) og er utilfreds, er du ikke den eneste. Trustpilot svømmer over med negative oplevelser fra kunderne.

Nogle af kommentarerne handler om, at man ikke får varer der betales for. Hovedparten af stemmerne er 1 ud af 5 stjerner.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har også modtaget klager over Danlet ApS. Tre af klagerne har identisk forløb. Her er mobiler, som er indleveret til reparation, ikke sendt tilbage til ejerne.

På november-opgørelsen af Firmatjek.dk har Danlet ApS 5 sager på listen, fordi de ikke har efterlevet klagenævnets afgørelser. I maj 2011 blev firmaet frataget E-mærket.

Gemmer sig godt

Danlet Aps er lokaliseret i Brøndby Strand. Ifølge CVR.dk er firmaet, som er startet i 2009, fortsat aktivt. Domainet danlet.dk er aktuelt deaktiveret hos DK Hostmaster.

Noget tyder på, at Danlet ApS ikke ønsker kontakt fra kunder og nysgerrige journalister. Telefonnummeret hos Erhvervsstyrelsen leder til en lægepraktisk i Humlebæk, der har haft dette nummer i 33 år. Sekretæren var noget overrasket,  da vi ringede og spurgte til Danlet.

Hos DK Hostmaster er telefonnummeret angivet til 12345678 og adressen er et erhvervsområde i Brøndby. Et af de andre opgivne telefonnumre er hos et plejehjem i Brøndby Strand, der havde hørt om firmaet, men ikke for noget godt.

Det er ikke lykkedes os at trække Danlets ledelse for en kommentar.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 19-11-2013 15:55:03

Jeg har set en Danlet butik på Roskildevej ikke så langt fra Damhussøen. Det kan være at ejeren kan træffes der hvis butikken stadig eksisterer?

0 0
animaltown 19-11-2013 14:14:38

Har købt for nogle år siden ved Danlet.
Blev også snydt.
Havde som sædvanligt betalt med mastercard.
Da Danlet ikke leverede den lovede vare så trak mastercard pengene tilbage og så var det løst.

0 0
DX 19-11-2013 14:10:18

Hvis man ikke gider tjekke lidt op på sagerne - inden man køber ! Der var / er, utroligt mange advarsels lamper der blinkede / blinker. Men nogle vil snydes.

0 0
Jakob Rohde 19-11-2013 13:28:34

Hvis de gemmer sig så godt, skal man være mere end almindeligt ihærdig for at kunne handle hos dem. Desuden kan et firma der "ikke ønsker kontakt fra kunder" ikke forventes at leve længe!

0 0

Om brug af cookies