Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Her skal du ikke købe mobilen - disse mobilbutikker har ingen respekt for Forbrugerklagenævnet

Her skal du ikke købe mobilen - disse mobilbutikker har ingen respekt for Forbrugerklagenævnet

Det kniber stadig for især mindre mobilbutikker, at efterleve afgørelser fra Forbrugerklagenævnet.

<strong>Læs også:<br /></strong> - <a href=E-mærket anmelder Trustpilot til Forbrugerombudsmanden" />

Det er stadig mindre mobilbutikker der præger Firmatjek.dk, som er Forbrugerstyrelsens udstillingsvindue for erhvervsdrivende, der ikke vil overholde myndighedernes afgørelser i klagespørgsmål.

Goblue.dk er på listen for femte gang. Den seneste sag handler om en køber, der efter to gange reperation af samme fejl ønskede, at hæve købet. Efterfølgende hørte kunden ikke mere fra Goblue.dk. Mobilbutikken kan nu se frem til at betale 1.000 kroner plus renter til kunden samt 4.000 kroner i sagsomkostninger.

I juni måned udtalte indehaver Allan Makhoul: "Vi er nu så trætte af Forbrugerombudsmanden, at vi fremadrettet tilstræber, at løse alle klagesager direkte med kunden. Det er vores nye strategi". Ifølge Firmatjek.dk er Goblue.dk's strategi, tilsyneladende ikke slået igennem endnu.

- "Det du ser på Firmatjek.dk er gamle sager, der er startet før vores nye strategi. Vi prøver nu at rydde op, og vores strategi er fortsat, at løse problemer direkte med kunderne, inden det når til myndighederne", forklarer Allan Makhoul.

Telekæden stadig på listen

Telekæden Nørreport og Telekæden Vejle er også på Firmatjek.dk og Telekæden er dermed den eneste blandt de helt store mobilsælgere i Danmark, som er på listen.

Ved den seneste offentliggørelse i august måned, forklarede kundeservicechef Klaus Engelbrecht fra Telekædens hovedkontor, at samarbejdet med butikkerne er opsagt - og at 'Telekæden' kun fremgår, fordi de dengang var en del af kæden. Ikke desto mindre, eksisterer firmaerne stadig hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, som henholdvis Telekæden Vejle A/S og Telekæden Nørreport ApS

Det har ikke været muligt at træffe kundeservicechefen for en kommentar.

Mobilforretninger på Firmatjek.dk

Her er listen over dem fra telebranchen, der pr. 10. september 2008 var på Firmatjek.dk

Klik på firmanavnet for at læse mere om den enkelte sag..

 - First Class Communication Aps, København N
 - Kal Data & Mobil ApS, København S 
 - Monatel
 - Mobilboxen v/ MobilUnlock.dk
 - Ollycom ApS (GoBlue.dk), Holstebro
 - Quick Mobile ApS
 - Telecenter Vejle I/S, Vejle
 - Telekæden Nørreport, København NV
 - Telekæden Vejle A/S, Vejle

Info: Listen kan have ændret sig efter afslutningen af denne artikel. Derfor bør du selv tjekke den dagsaktuelle liste på Firmatjek.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies