Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HERE Maps siger farvel - HERE WeGo siger hvortil?

HERE Maps siger farvel - HERE WeGo siger hvortil?

HERE WeGo er den nye og opdateret navigationsapp fra HERE, og den introducerer en ny og forbedret rutevejledning til en lang række transportmidler.

HERE Maps har længe været kendt som en af de helt store spillere i navigations-gamet og blandt de foretrukne med offline-kort funktioner. Som én af få mobilapplikationer med navigation, kan du nemlig med HERE frit downloade kort over lande eller hele kontinenter, så du slipper for at bruge dataforbindelse.

Nu er HERE så kommet med en ny og opdateret version, der har ramt App Store og Google Play Store i dag. Med opdateringen kommer også et nyt navn, og vi må nu vinke farvel til HERE Maps og byde HERE WeGo velkommen.

Navneskiftet skyldes primært HERE’s nye målrettede fokus på huritg og nem vejvisning, som naturligvis er forbrugernes mest brugte funktion. Når du åbner appen bliver du nu mødt af et “Hvortil?” felt, hvor du nemt kan indtaste din ønskede destination.

Læs også: Uber byder 3 milliarder dollars for Nokia HERE Maps

Hertil føger så den forbedrede oversigt over transportmidler, som nu er stillet op efter kategori i en nem og overskuelig oversigt, hvor du får forskellige rutemuligheder med evt. forsinkelser, ankomsttidspunktet samt andre informationer om ruten.

Her bringer WeGo nu også nogle nye former for transport i spil, og de introducerer bl.a. support af taxi og dele-bils firmaer, som f.eks. Car2Go. Dette er dog kun i enkelte større byer, og her er desværre ingen danske at finde på listen.

HERE fortæller dog, at de i de kommende måneder vil tilføje taxi-informationer i flere lande og tilføje flere selskaber for delebiler.

Sidst men ikke mindst, så har de med WeGo forsøgt at gøre mere for cyklisterne, så rutevejledningerne i højere grad vil give informationer om elevation på ruten, hvor meget af vejen, der er på cykelsti, samt løbende opdateringer om, hvad der er forude som vejr, vejkryds osv.

Se også: Hvad bruger du som navigation til rejsen? [AFSTEMNING]

Du kan læse meget mere om den nye app direkte på HERE’s blogside eller se videoen herunder. Appen er allerede nu klar til både iOS og Android

.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies