Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hero of Sparta II (spiltest)

Hero of Sparta II (spiltest)

TEST: Gameloft udsendte tilbage i 2008 "Hero of Sparta", som blev en kæmpe succes, og nu kommer efterfølgeren der skal forsøge at leve op til succesen.

Tilbage i 2008 var "Hero of Sparta" banebrydende, som mobilspil, og siden da er der sket meget for mobilspil generelt. Og selvfølgelig med mobiltelefonerne, der blandt andet har fået meget højere opløsning.

Hero of Sparta II er også optimeret til iPhone 4's opløsning, jeg har dog testet det på en iPhone 3G S, men det er stadigvæk ganske god grafik. Dog en del detaljer - efter min mening for mange når man skal se det på en mobiltelefon.

Spillet er forholdsvis nemt at styre, dog kræver det lidt tilvending at styre sværdet når der skal trykkes på en masse andre "knapper" samtidig.

Masser af underholdning

Der er hele 12 levels, som man skal kæmpe sig igennem. Og man kommer igennem 8 forskellige miljøer. Så hvis du bliver "fanget" af dette spil, så er du sikret mange timers underholdning.

Ligesom der også er masser af 3D effekter og masser af detaljer i spillet.

Var du til "Hero of Sparta", så er "Hero of Sparta II" bestemt et must.

Konklusion

Hero of Sparta II formår aldrig rigtigt, at få mig "hooked". Jeg synes, at der har været flere spil i samme genré der har fanget mig mere.

Spillet har dog stadigvæk en del timers underholdning i sig, dog vil jeg stadigvæk mene det gør sig bedre i en PC-udgave, da alle detaljerne kommer mere til sin ret så.

Hero of Sparta ender på 4 ud af 6 stjerner, da det til en vis grænse opfylder mine krav til spillet.

Gameloft har i samme omgang også udsendt en opdateret version, af den første udgave af "Hero of Sparta". Så skal man have begge, er det en halv dyr fornøjelse trods alt. Opdateringen af den første udgave koster 30 kroner i iTunes App Store.

Hero of Sparta II kan findes i iTunes App Store og koster 42 kroner.

Læs også:

Anmeldelsen af "Hero of Sparta"
Anmeldelsen af "Zombie Infection"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies