Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hero sælges kun med abonnement

Hero sælges kun med abonnement

HTC Magic sælges ikke uden abonnement - det er heller ikke planen med efterfølgeren Hero.

Mobilkøberne skal ikke forvente at finde den nye HTC Hero uden abonnement.

Dermed fortsætter HTC strategien om at arbejde tæt sammen med teleselskaberne.

 - "Hero er en mobil, som får liv via internettet og vores erfaringer viser, at sådanne mobiler benytter rigtig meget datatrafik. Derfor er det utrolig vigtigt for den samlede oplevelse, at kunderne får den sammen med et dataabonnement, så man skal ikke tænke over forbruget", siger Peter Frølund, salgs- og marketingsdirektør for HTC i Norden, til Mobilsiden.dk.

HTC Hero ventes at koste omkring 3.800 til 3.900 kroner på en seks måneders abonnements-aftale. Den kommer på hylderne ved udgangen af juli.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob Pedersen 28-06-2009 08:10:44

Her et udpluk fra en artikel jeg fandt.

"VI har som nogle af de første solgt Qtek/HTC i Danmark, og dette har altid været uden abonnement, og det ønsker vi fortsat at gøre. Vi ønsker ikke at kunden skal låse sig til et bestemt abonnement ved køb af en ny telefon. Vi kan derfor med glæde meddele at vi kan levere HTC Hero omkring d. 8-9 juli uden abonnement", siger Klaus Klinggaard direktør for KlingTech Tele-Online ApS.


læs hele artiklen på denne adresse:
http://qtek-user.dk/news.php?id=417&p=news

0 0
danovich 26-06-2009 13:34:53

Det er en glimrende idé som den nordiske marketingskonsulent har fået, men hvorfor stoppe der?
Drop da også open source konceptet og begræns udvalget af programmer til kun at være programmer som giver "den helt rigtige" HTC feeling. Det vil i den sammenhæng være en rigtig god idé at kun sende et begrænset antal Heros telefoner på den skandinaviske markede, simpelthen sulte markedet og skabe en hype omkring folk som har været så heldige at blive udvalgt til at modtage en Hero fra HTC.
Det er meget tydeligt at Hr. Frølund gerne vil have at HTC får mere tilfælles med Apple end bare crappy kameramoduler...

0 0
Stivan 26-06-2009 11:32:49

Den kan sagtens købes uden abbonnement hos TDC.

0 0

Om brug af cookies