Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hewlett-Packard tilbage til smartphones

Hewlett-Packard tilbage til smartphones

Hvis der er hold i rygterne, så smider HP en ny smartphone på markedet allerede i næste uge

Igennem længere tid har rygterne omkring Hewlett-Packards tilbagevenden til smartphonemarkedet floreret kraftigt, men nu ser det ud til, at der endelig kommer et produkt ud af snakken.

Det skulle dreje sig om en sag med en skærm på omkring 6 tommer, som primært skulle være tiltænkt lande som Brasilien, Rusland, Indien og Kina, der betragtes som potentielle afsætningsområder, hvad angår smartphones i prisklassen omkring $200.

Hvad der dog indikerer, at der er tale om lidt mere end blot løse rygter fra en flok tech-papparazzier er, at HP selv har været ude og puste til bålet.

Sidste år meldte verdens største computerproducent nemlig ud med, at det ikke var et spørgsmål om hvis, men hvornår man lancerede en ny smartphone.

Ingen revolution

Man skal dog ikke forvente et revolutionerende comeback fra HP. For at holde omkostningerne nede, så bliver telefonen med stor sandsynlighed ikke ’toppen af poppen’, men nærmere noget der minder om en blød midterplacering på Country Radios playliste.

Når HP går ind på markedet igen, så skyldes det erkendelsen af, at i visse lande rundt omkring i verden, vil folk aldrig komme til at bruge en pc eller tablet, men til gengæld eje en smartphone, som kan opfylde deres behov.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies