Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hjælp! Er Nokia N95 forsinket?

Hjælp! Er Nokia N95 forsinket?

Rygterne kører på nettet om at Nokias kommende 2007-flagskib er forsinket. Mobilsiden.dk beroliger nu bekymrede fans; det er fortsat planen N95 skal komme i første kvartal 2007.

Mange hardcore teknikfans holder vejret. De venter i åndeløs spændig på at se Nokia N95 i butikkerne. For denne gruppe er det næsten ikke til at holde ud og høre rygter om, at produktet er forsinket.

Nokia har oplyst at N95 er i butikkerne i første kvartal 2007. Men på flere netsites, kan man i disse dage læse, at telefonen er forsinket til andet kvartal 2007.

Man fornemmer, hvordan panikken breder sig! Vi har tidligere set produkter blive så meget forsinkede, at de helt blev taget af markedet - så en forsinkelse kan skabe stor usikkerhed.

Venner af Nokia og andre med hang til teknik og gadgets - slap helt af! Mobilsiden.dk kan oplyse, efter kontakt med Nokia, at N95 ikke bliver forsinket. Den kommer stadig i første kvartal 2007. Det har desværre ikke været muligt at lokke ud af Nokia, præcis hvornår i kvartalet - men ro på! Den kommer.

Om Nokia N95

Funktionsmæssigt benævner Nokia selv N95 som den ultimative multimedie-computer uden kompromis.

Der er nærmest ikke den funktion, N95 ikke har. Udover et kamera med fem megapixel og Carl Zeiss-linse er der internet, Mp3-afspiller, 3G, bluetooth, mulighed for videostraming og DVD.

Som noget helt nyt er N95 desuden udstyret med GPS, som gør det muligt at finde vej - uanset hvor i verden man befinder sig.


Nokia N95 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies