Hjælp filippinske tyfonofre med din gamle mobiltelefon

Steen Petersen rejser på fredag til filippinerne, for at donere gamle mobiler til nødhjælp - Sådan får han din mobil med.

Hjælp filippinske tyfonofre med din gamle mobiltelefon

Da den seneste voldsomme orkan hærgede Filippinerne, blev mange af landets små øer raseret, og et kæmpe genopbygningsarbejde er efterfølgende gået i gang.

Steen Petersen fra Børkop rejser på fredag med familien til Filippinerne, for at hjælpe et microprojekt med genopbygning omkring øen Boracay. Med sig tager han en bunke brugte mobiltelefoner, der på Filippinerne skal sælges til fordel for nødhjælp.

En gammel udtjent Nokia-telefon kan måske indbringe 50 kroner på Filippinerne, men da købekraften er ti gange større, vil det svare til omkring 500 kroner, der efterfølgende kan benyttes til nødhjælp, i form af mad og medicin.

Steen Petersen fortæller til Mobilsiden.dk, at mobildækningen på mange af øerne meget hurtigt blev genetableret efter stormen, hvorfor der er gode muligheder for anvendelse af telefonerne.

Har du en gammel mobiltelefon liggende i skuffen, vil Steen Petersen meget gerne tage den med på sin tur. Eneste krav er, at telefonen er virksom. En oplader er ikke noget ultimativt krav, da en sådan kan erhverves for meget få penge på Filippinerne.

Har du lyst til at støtte Steen Petersens projekt, kan du aflevere, eller sende din gamle mobil til:

Munkebjerg Bed & Breakfest
Skovbyvej 56
7080 Bærkop

Han rejser med familien fredag, så han skal helst have telefonen med posten senest torsdag, men lover at eventuelt senere tilkomne telefoner vil blive eftersendt til Filippinerne.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden fulgte op på sagen. 25/8/2013 postede redaktionen en ny vinkel med sagen; Overblik: Mobiltelefoner forbudt i amerikansk by, nyt om iPhone 5C og Android leverer mange kunder til Apple – Artiklen kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..