Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hjælp! Min iPhone 4 er levende!

Hjælp! Min iPhone 4 er levende!

Artwork: Mobilen er for mange en forlængelse af kroppen og tillægges ofte menneskelige træk. En grafiker har udtrykt vores mobilpassion i et enestående kunstværk.

Den levende <a href=iPhone 4 kan bestilles fra Mads Peitersens hjemmeside." />
Den levende iPhone 4 kan bestilles fra Mads Peitersens hjemmeside.

Har vores mobiltelefon fået for meget plads, når vi nærmest betragter den som et kæledyr eller en nær ven? Og er den i virkeligheden blevet levendegjort som en ekstra del af vores hjerne?

Grafikeren Mads Peitersen har omsat tankerne om mobilen, som levende organisme til et stykke grafik, der på mange måder både er flot, enestående og tankevækkende.

 - "Jeg har leget med idéen om, hvordan vi behandler vores gadgets. Med det i tankerne malede jeg en lille serie af gadgets (Deriblandt iPhone4), som anatomiske og levende væsener. Prøvede at få deres organer til at passe og matche knapperne og funktionerne korrekt. For yderlige at spille på, at det altså er noget levende og virkeligt der foregår inde bag plastik coveret. Selv Apps er fysiske "knapper" der sidder for enden af nervestrenge, og har fornemmelsen af at være en kropslig funktion", fortæller Mads Peitersen om kunstværket til Mobilsiden.dk

Den levende iPhone 4 kan bestilles fra Mads Peitersens hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mobilsiden.dk 02-08-2010 23:15:36

Tak for jeres kommentar og kritik.
Mere info her :) http://www.facebook.com/#!/notes/mobilsidendk/er-mobilsidendk-blevet-apple-siden/137637752943446

0 0
Shawn S. Ø 02-08-2010 21:46:15

ud over at jeg er enig i kritikken af mobilsiden.. godt nok et forklaringsproblem med den forelskelse de har i iPhone efter at have set en vis herre i TV.

Ud over det så viser man et plagiat af Jason Freenys arbejde hmm amatør arbejde gutter.. den kan sgu kun blive bedre.
www.moistproduction.com

se dog at få noget fokus på jeres arbejde i stedet for !!

0 0
Simon Højlind 02-08-2010 20:05:29

Jeg synes det er sjovt at mobilsiden.dk, som har haft deres redaktør inde og forklare om hvor skidt det er at alle kun fokuserer på iphone, poster en nyhed hvor de fokuserer på iphone som det eneste, på trods af det faktum, at kunstneren selv siger han har lavet billeder af andre gadgets også :)

bare en lille tanke :)

Bortset fra det synes jeg nu det er et meget sjovt koncept :)

0 0

Om brug af cookies