Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hjemmeside tilbyder ulovlig musik til mobiltelefoner

Hjemmeside tilbyder ulovlig musik til mobiltelefoner

Russiske Allofmp3.com har tidligere været under pres for at stoppe salget af musik, da priserne ligger på cirka ti kroner per album. Nu tilbyder hjemmesiden også musik-download til mobiltelefonen.

Den russiske hjemmeside Allofmp3.com tilbyder nu download af musik til mobiltelefonen til langt under markedsprisen.

Pladebranchens internationale organisation, IFPI, har tidligere forsøgt at stoppe Allofmp3, fordi firmaet tilbyder download af helt nye albums til en markedspris, der ligger langt under resten af den vestlige verdens. Nu tilbyder selskabet så også download af musik til mobiltelefonen.

»Det her er bare endnu en ting på listen, som er ulovlig,« siger marketing direktør Jesper Bay fra IFPI, da ComON oplyser, at Allofmp3 har lanceret sin nye tjeneste. Han er dog ikke overrasket over den nye mulighed for at hente billig musik.

»Det er ikke så overraskende, at de nu også starter den slags tjeneste op,« siger Jesper Bay. Han mener, at virksomheden bare udnytter den teknologi og det marked, der eksisterer.

»Vi vil jo principielt gerne stille vores musik til rådighed. Men da ingen af de pladeselskaber, sangere og andre kunstnere, der er repræsenteret på den russiske side, har givet tilladelse til brugen af deres musik eller får penge for det, er det altså stadig ulovligt,« siger han.

Alltunes Mobile, hedder tjenesten, som indtil videre er en beta-udgave med mulighed for download til 13 forskellige mobiltelefoner fra Nokia, Motorola og Sony Ericsson.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies