Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Højteknologiske “Soofas” placeres i Bostons grønne parker

Højteknologiske “Soofas” placeres i Bostons grønne parker

Soldrevne bænke kan oplade din telefon og rapportere om luftkvalitet samt støjniveau, forsøget starter i Boston.

Man kan kalde selskabet Changing Environments Inc. en bænkevarmer, men på den mest positive måde mulig. De har lavet nogle innovative bænke som skal placeres på udvalgte steder i Bostons parker i løbet af sommeren.

Bænkede er soldrevne med USB-udtag så folk kan oplade deres telefoner og andre elektroniske gadgets - såfremt de selv tager et USB-kabel med. Ud over at levere strøm til personlig elektronik, er bænkene skruet sammen så de indsamler og deler en mængde data, eksempelvis luftkvalitet og støjniveau.

En soofa kan desuden kobles på et 4G netværk så man via en dedikeret hjemmeside hurtigt kan finde en ledig plads at slå sig ned. Såfremt tiltaget bliver en success, forventes det at næste bølge af bænke vil have trådløs opladning.

Medstifter og direktør i selskabet Sandra Richter, fortæller at “Soofa er det første skridt mod Smart Urban Furniture, mulighederne for at opdatere byen til den mobile generation er uendelige og det er i den grad på tide.”

Richter fortsætter med at påpege at vores generation altid er online og at vores livsstil er mobil, vi behøver blot en opladet smartphone, en internetforbindelse og rum til at arbejde, lege og slappe af - dette skal hendes selskab søge at skabe, i første omgang med en bænk.

Kilde: Mobile Marketing Watch

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 06-07-2014 01:23:54

Kanon ide lad få dem til danmark :-)

0 0

Om brug af cookies