Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold adressebogen i telefonen up-to-date

Hold adressebogen i telefonen up-to-date

Står du og skal flytte, skifte mobilnummer eller lignende - gør denne applikation delingen af kontaktoplysninger hurtig og nem.

Studiestarten nærmer sig hvilket ofte er lig med, at tusindvis af studerende skifter adresse og andre kontakt informationer ud. Venner og bekendte skal have de nye kontaktoplysninger, det kan gøres uden besvær med applikationen Uptact.
 
For få år siden skete alt dette blandt andet ved hjælp af et ”analogt” flyttekort, som havnede i postkassen. Nu sker det oftest via en Facebook opdatering eller e-mails. Men gør man det der, så kan man ikke være sikker på, at folk ser det eller ændrer det i deres mobiltelefon.

Den danskudviklede applikation Uptact hjælper brugerne med, at være helt opdateret på deres venner og bekendtes kontaktoplysninger.

Hold styr på kontakterne med ny app 

Når Uptact-applikationen er installeret, så opretter man en profil med de kontaktoplysninger, som man ønsker at dele. Oplysningerne deles så automatisk via applikationen med de Uptact-brugere man kender og tilføjer dine kontakt oplysninger til deres adressebog. Samt man får opdateret oplysninger på de personer, som man har i sin egen adressebog.
 
Ændrer du så i oplysningerne eventuelt i forbindelse med flytning eller du har skiftet nummer, så rettes dette ved andre Uptact-brugere automatisk.

Du kan downloade applikationen gratis til iPhone og Android, og ellers kan du oprette en profil på uptact.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Steen 14-08-2012 13:28:49

@N Det er muligt at dele dataene mellem uptact brugerne, men inde i app'en er der en Vcard og SMS opdateringsmulighed til alle andre. uptact filtrerer selv dem fra der allerede får opdateringerne, og du vælger selv om de øvrige skal have en SMS eller en email, eller slet intet. Det kræver ganske få operationer.
Pointen med at ramme i telefonen er at beskeden, oftest som SMS, bliver registreret og ikke går i glemmebogen, eller gemmer sig inde i FB..

En anden pointe er at man i telefonen har det primære netværk, mens FB indeholder et mere bredt netværk, med huller i forhold til det primære netværk.

0 0
Mark Werner 10-08-2012 12:47:05

App'en "Adaffix" kan foruden vise hvem der ringer også synkronisere adresser på ens kontaktliste ud fra de "De Gule Sider"(kræver at kontaktpersonen ikke har hemmeligt nummer)
Ellers er FB jo også ganske brugbar til at udbrede sine kontakteoplysninger med diverse restriktion, for hvem der kan se ens oplysninger.

0 0
10-08-2012 10:07:05

Det kræver at alle har app'en.....

0 0

Om brug af cookies