Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold igen med Apple-aktierne i dag

Hold igen med Apple-aktierne i dag

Man skal holde tungen lige i munden, når man handler med aktier, og det er nok en dårlig dag at investere i Apple

Alle kigger på Apple, når de senere i dag vil tage hul på deres præsentation af blandt andet iPhone 6, og så skulle man da tro, at det er godt for forretningen med al den opmærksomhed. Sådan har aktierne bare ikke opført sig tidligere.

Apple-aktien har faktisk klaret sig dårligt på den dag, hvor en ny iPhone bliver præsenteret, så man skal måske lige hive i tøjlerne, inden man sætter opsparingen på Apple-aktier.

Læs også: Den nye iPhone 6 - hvad vil Apple byde på?

Kun ved iPhone 5 steg Apples aktier på den dag, hvor telefonen blev præsenteret, ellers var aktierne uændret ved iPhone 3GS' præsentationsdag og fald på op mod 2,8 procent på dagene for de resterende modeller.

Faktisk er billedet det samme på dagen hvor en ny iPhone kan købes, hvor det kun er iPhone 4S og igen iPhone 3GS der har formået at generere et positivt resultat på aktierne. Ved alle andre modeller er aktien faldet med op til 2,2 procent.

Læs også: Mulig skuffende præstation i iPhone 6

Vi er selvfølgelig klar med live-dækning af Apples præsentation af den næste iPhone og hvad Apple ellers måtte vise frem klokken 19 i aften.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies