Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold øje med investeringerne på din iPad

Hold øje med investeringerne på din iPad

Følg dine investeringer i værdipapirer direkte på din iPad.

Danske Bank har netop opdateret mobilbanken til smartphones og iPad – og det giver iPad-brugere muligheden for at følge deres investeringer direkte på iPad’en. Dette har været et stort ønske fra bankens kunder.

-”En af de ting kunderne helst ville have, var muligheden for at kunne overvåge aktier og følge udviklingen i deres egne investeringer. Den mulighed får de 100.000 kunder, der indtil videre har downloadet vores iPad applikation, nu”, siger Peter Schleidt, IT-direktør i Danske Bank.

Peter Schleidt er heller ikke i tvivl om, at den nye mulighed i Danske Banks iPad-løsning vil blive godt modtaget af bankens kunder – og senere på året bliver det også muligt at handle med værdipapirer via iPad’en.

Der er mere end 3.6 millioner logins på mobiltelefonen og iPad hver måned til Danske Banks mobilbank.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Benjamin Jensen 10-05-2012 03:40:01

Man har jo i nærmest århundredere kunne bruge Bloombergs gode app, som er let og overskuelig. Nykredit app'en er også blevet rigtig god, efter en noget dårlig start.

0 0
David 10-05-2012 11:23:23

Jeps.. men hvis man som mig har sit depot i danske bank, er det rart nu at kunne købe og sælge direkte via iPad, men har dog længe kunne via iPhone app'en.

0 0

Om brug af cookies