Hold styr på aktierne fra din iPhone

Aktiealarm og virksomhedsovervågning er to af de nye features i den nye Buisness.dk app, der netop er udgivet.

Hold styr på aktierne fra din iPhone

Berlingske Media har haft succes med deres AOK app og ikke mindst med Drømmeholds-app’en. Nu udgiver de en business app, hvor du kan holde styr på din aktieportfølje.

iPhone brugere kan gratis tilmelde sig virksomhedsovervågning og aktiealarm, hvor telefonen pusher beskeder, hvis der offentliggøres nyheder inden for de områder, man interesserer sig for.

Med app’en kan du fx. følge en akties udvikling, og få push alarm, hvis den går over, eller under, et vist procentpoint.

App’en kombinerer også kursgrafer for aktier med nyheder. Det betyder, at du ud fra hvert udsving vil kunne se, hvad der løbende er skrevet om selskabet bag aktien.

Vil du overvåge mere end én virksomhed og én aktie for nyheder, er det nødvendigt at opgradere til Premium-versionen. Det koster 24 kroner for en måneds tjeneste og 250 kroner for et år.

Andre aktie app’s:

TV2 finans har også forsøgt sig med en aktie-app. Den virker ikke færdigudviklet, men er fin til at danne sig et buisness overblik.

iStockWatch er måske den mest avancerede aktieovervågnings app p.t.. Her kan du bl.a. omdøbe dine aktienavne og veksle mellem egen og udenlandsk valuta. iStockWatch koster 6 kroner i App Store.

Business.dk findes indtil videre kun til iPhone.