Hold styr på Caroline Wozniacki på mobilen

Startskuddet til årets første Grand Slam turnering, Australian Open, går på mandag – og du kan følge turneringen nøje direkte på din mobil.

Hold styr på Caroline Wozniacki på mobilen

Alle de store tennisturneringer har deres egen officielle applikation, til enten iPhone eller Android – eller begge.

Australian Open var sidste år først med en officiel iPad applikation, i år satser de dog blot på et program til iPad, der dog er gratis.

I år er det nye fra Australian Open, at de også er klar med en applikation i Android Market.

Caroline Wozniacki er endnu engang første-seedet, men mangler stadigvæk en Grand Slam-sejr til et ellers flot CV. Skal det være i år hun snupper sejren i Australien?

Du kan følge med på både Android, iPhone, iPad – men også på en almindelig mobil tilpasset website, hvis du for eksempel har en Symbian eller Windows Phone.

Den mobile-website, Android og iPhone-applikationen byder på nyheder, resultater, spillerprofiler, en masse forskellige billeder fra turneringen, samt man kan streame LIVE video, se en oversigt over de forskellige baner o.lign.

Alle applikationerne er gratis og kan downloades i Android Market og i App Store til både iPhone og iPad

Opdateringer i sagen

Vi måtte absolut følge op på denne historie. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. d. 28/12/2011 gik vi videre med temaet i en artikel der belyste emnet Asus Eee Transformer Prime – ultimativ Android-tablet (produkttest)Klik her for artiklen.. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..