Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold styr på dit køleskab

Hold styr på dit køleskab

En ny applikation hjælper dig med, at huske hvornår mælk, pålæg osv. i dit køleskab skal være spist og drukket.

Applikationen ”Mit Køleskab” hjælper dig med at holde styr på de åbne varer du har i køleskabet, samt give dig en smart indkøbsseddel.

Så få overblik over hvornår mælken senest skal være drukket og pålægget spist. Der er en vareliste med mere end 700 varer forprogrammeret i applikationen, så du trykker bare ”åben” på en vare, og applikationen finder selv ud af hvornår den skal være drukket eller spist.

Foruden applikationen gør det nemt for dig, at holde styr på dine varer og altid giver dig et overblik over hvad dit køleskab indeholder, så får du også en smart indkøbsseddel med. Her krydser du bare de varer af, som skal i køleskabet.

Applikationen hjælper dig med, at undgå for meget madspild. Download applikationen for 6 kroner i Apples App Store, den findes både til iPhone og iPad.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikkel 06-08-2012 22:13:44

man kun er en der køber ind og åbner tingene i køleskabet. Medmindre appen kan samarbejde med flere bruger...
ellers er det da ikke meget bevendt.

0 0
06-08-2012 13:19:26

Kunne I ikke i starten af jeres app nyheder, indikerer hvilke OS der er relevante ? Det er lidt træls altid at komme til bunden, for så at finde ud af, at det var så ikke lige den man skulle have.

0 0
07-08-2012 08:26:39

Mange tak for alle de fine links :D Men kan godt selv lede i google play ;D

Var nu også mere generelt ment. Det er altid i bunden af artiklen at det kommer hvilke OS app'en er udviklet til. Det ville bare være så meget nemmere, hvis det var i starten.

0 0

Om brug af cookies