Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold styr på økonomien i udlandet med ny valutaomregner

Hold styr på økonomien i udlandet med ny valutaomregner

APP TIP: App’en Valuta+ hjælper dig med at omregne forskellige valutaenheder, så du ved hvad tingene koster overalt i verden.

Ferien står for døren og for pengene ikke bare ”fosser” ud af kassen mens du slapper af under de varmere himmelstrøg har vi fundet et lille applikationstip.

Applikationen Valuta+ er udviklet af en dansker ved navn Daniel Nøhr, og allerede efter en måned i Apples App Store er den downloadet mere end 10.000 gange.

Det er dog ikke kun danskerne, som har fået øjnene op for den nye valutaomregner, da kun omkring 60 procent af dens downloads er foretaget af danskere.

Du kan med Valuta+ altid omregne dine forskellige valutaenheder – hurtigt og nemt, uanset hvor du befinder dig i verden og applikationen indeholder mere end 160 valutaenheder der løbende opdateres og den virker offline.

Der satses 100 procent på iPhone versionen, da Daniel Nøhr har undersøgt markedet grundigt i forhold til brugere og adfærd.

 - Apple-brugere benytter mobilen mest

Daniel Nøhr har selv udviklet og designet Valuta+ applikationen helt fra bunden og forventer derfor også, at han vil kaste sig ud i en Android version i nær fremtid. Indtil da kan Android og Windows Phone ejere bruge valutaomregneren.dk, som Daniel Nøhr også står bag.

Applikationen understøtter 11 forskellige sprog.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lasse 25-06-2013 13:25:10

Hvorfor skal jeg installerede endnu en app der fylder?
Min bank har det indbygget i deres egen app

0 0
Urbanus 25-06-2013 11:16:56

Wow, sikke en nyhed. Så mangler vi bare at nogen finder på at lave en app så man kan se hvordan vejret bliver!!

Nej, helt seriøst. Når Mobilsiden vælger at lave sådan en reklame-artikel for en app, inden for et område hvor der har eksisteret tusinder af forskellige apps lige siden starten af de forskellige styresystemer, så kunne det måske være relevant at skrive bare en lille smule om hvad denne her app kan, som er revolutionerende eller smart i forhold til de tusindvis af andre valuta-omregnere på markedet?

0 0
Martin 25-06-2013 12:15:29

Haha, godt skrevet. Jeg tænkte det samme: og hvad så?

Selv er jeg godt tilfreds med Oandas app.

0 0
bimsebasse 25-06-2013 11:37:49

Eller hvorfor det er at nemmere at installere og åbne en app for noget man kan gøre lige så let på et website.

0 0
John 25-06-2013 12:05:24

Mulighed for offline-brug. Det kan være rart i udlandet.

0 0
Peter Frederiksen 26-06-2013 11:17:06

Nu ved jeg ikke hvilken OS du har...

jeg brugte en Android App, (jeg var på Tour de Eastern Blocks), jeg mener den hed "Easy Currency", som også havde offline....

0 0

Om brug af cookies