Hold styr på økonomien i udlandet med ny valutaomregner

APP TIP: App’en Valuta+ hjælper dig med at omregne forskellige valutaenheder, så du ved hvad tingene koster overalt i verden.

Hold styr på økonomien i udlandet med ny valutaomregner

Ferien står for døren og for pengene ikke bare ”fosser” ud af kassen mens du slapper af under de varmere himmelstrøg har vi fundet et lille applikationstip.

Applikationen Valuta+ er udviklet af en dansker ved navn Daniel Nøhr, og allerede efter en måned i Apples App Store er den downloadet mere end 10.000 gange.

Det er dog ikke kun danskerne, som har fået øjnene op for den nye valutaomregner, da kun omkring 60 procent af dens downloads er foretaget af danskere.

Du kan med Valuta+ altid omregne dine forskellige valutaenheder – hurtigt og nemt, uanset hvor du befinder dig i verden og applikationen indeholder mere end 160 valutaenheder der løbende opdateres og den virker offline.

Der satses 100 procent på iPhone versionen, da Daniel Nøhr har undersøgt markedet grundigt i forhold til brugere og adfærd.

 – Apple-brugere benytter mobilen mest

Daniel Nøhr har selv udviklet og designet Valuta+ applikationen helt fra bunden og forventer derfor også, at han vil kaste sig ud i en Android version i nær fremtid. Indtil da kan Android og Windows Phone ejere bruge valutaomregneren.dk, som Daniel Nøhr også står bag.

Applikationen understøtter 11 forskellige sprog.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store.