Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold styr på sommervejret - strand eller paraply?

Hold styr på sommervejret - strand eller paraply?

App-tip: Sommervejret har været høj sol længe, men der har været lidt ustadigt vejr at spore – hold styr på vejret med denne app.

Solen har for alvor været over Danmark i juli måned og har givet nærmest perfekte badevandstemperaturer, så det har nærmest ikke været nødvendigt at tjekke vejret. Men de sidste dage har der været lidt regn indover, så vil du alligevel holde øje med vejret kan du få svar på næsten alt med denne applikation.

Applikationen WeatherPro, fra MeteoGroup Deutschland GmbH, giver dig lokations bestemte temperaturer, nedbørsmåler, syvdages-prognose, maks- og minimums- samt nattemperatur. Det er ikke her den adskiller sig, for det gør de fleste vejrapplikationer såmænd.

Men med WeatherPro får du også vindstyrke, vindretning, ”føles som temperatur”, lufttryk, radar, satellit-kort og meget mere.

Så på ”vejrudsigten” og informationerne omkring vejrforholdene, så er WeatherPro helt i top, der er dog lidt vej endnu når det kommer til designet. Her er der andre og flottere applikationer på markedet.

Du kan downloade WeatherPro for omkring 20 kroner til henholdsvis Android, BlackBerry, iPhone og Windows Phone. Den kan foruden købes i en HD-udgave til tablets for omkring 30 kroner.

Bliver du helt bidt af WeatherPro, så kan du købe adgang til premium-indhold for 34,99 kroner for 12 måneder, det inkluderer UV-indekskort, badetemperaturer, 14-dages-prognose, skivejr samt opdatering hver time.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

FrkLarsen 03-08-2013 00:54:18

Det er efter min mening den bedste vejrapp. Den er utrolig præcis. Meget professionel. Og proppet med information. Den er utrolig brugbar. Og nem at aflæse trods alle informationerne. Man kan selvfølgelig indstille som man helst vil aflæse....f.eks m/s osv.

0 0

Om brug af cookies