Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold styr på tropperne via GPS

Hold styr på tropperne via GPS

Med en ny service fra Sprint kan amerikanske forældre via mobilen holde styr på, hvor deres børn befinder sig. Via GPS kan de lokalisere op til fire børn på én gang.

Family Locator Service er navnet på en ny tjeneste, som operatøren Sprint har lanceret på det amerikanske marked. Via GPS kan forældre holde styr på deres børn - direkte på mobilen.
Family Locator Service er navnet på en ny tjeneste, som operatøren Sprint har lanceret på det amerikanske marked. Via GPS kan forældre holde styr på deres børn - direkte på mobilen.

Family Locator Service er navnet på en ny tjeneste, som operatøren Sprint har lanceret på det amerikanske marked. Som man næsten kan høre på navnet, er der tale om en GPS-tjeneste, som gør det muligt at holde styr på familien via mobilen.

Den nye tjeneste gør det muligt for travle forældre at holde styr på tropperne. Når børnene er ude og lege om aftenen, har forældrene mulighed for, via mobilen, at holde øje med, hvor de befinder sig.

Med den nye tjeneste kan man holde styr på alle børnene på en og samme tid. Det er i alt fald tilfældet, hvis man ikke har mere end fire unger, som er det maksimale antal, man kan kontrollere.

Tjenesten er ikke kun opfundet til forældre, som er bekymrede for, at der skal ske deres børn noget. Det er også meningen, at de skal kunne kontrollere, at børnene så at sige opfører sig efter forskrifterne. Med den nye tjeneste er der nemlig også mulighed for at bestille alarmer, hver gang barnets mobil befinder sig et sted, hvor den ikke skal være. På den måde kan forældrene nemt, bekvemt og tilbagelænet afsløre deres børn, hvis de er på afveje.

Det koster lige omkring 10 dollars om måneden at abonnere på den nye tjeneste, som alt andet lige har sine begrænsninger. På nuværende tidspunkt kan den nemlig kun bruges til at overvåge mobiltelefoner, som også har GPS-sendere.

Sådanne mobiler er stadig ikke så udbredt, og dem man kan få er forholdsvis dyre. Og det tror jeg ærlig talt, uden at fordømme den nye tjeneste på forhånd, at der er mange børn, som er rigtig glade for. For helt ærlig: Hvor fedt er det at være i byen med vennerne, hvis man har mor og far med på mobilen?

Kilde: Amobil.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies