Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hold styr på US Open på din iPhone

Hold styr på US Open på din iPhone

Mange af kampene i tennisturneringen US Open spilles når det er nat i Danmark, men nu kan du følge hele turneringen på "tæt hold". Selvom du er en af dem der også gerne vil have din nattesøvn.

US Open har ligesom de tre andre Grand Slams deres helt egen applikation til iPhone. Så nu kan du følge med, hvordan det går vores egen Caroline Wozniacki, som for første gang er topseedet i en Grand Slam turnering. Indtil videre har Caroline vist gode takter i de første kampe.

Årets applikation giver brugerne mulighed for, at følge alle resultater i kampene, og følge kampene live. Du kan selvfølgelig også vælge, at følge med i de seneste nyheder, høre turneringens "USOpen.org Radio", se videoer, læse spillernes tweets, se kort over hele området og meget andet.

Der er også funktionen "Around Me", som giver mulighed for at se hvor de igangværende kampe der er tættest på er, hvor langt man er fra togstation osv.

Har man ikke en iPhone, så kan man stadig godt følge US Open på  mobiltelefonen. Så skal man bruge den mobileversion af hjemmesiden m.usopen.org.

iPhone applikationen er gratis - og kan hentes her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies