Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HomeMonitor nu med push-notifikation

HomeMonitor nu med push-notifikation

Den unikke HomeMonitor videoovervågningsløsning har nu push-notifikation, hvilket gør en god overvågningsløsning endnu bedre.

Vi har på Mobilsiden.dk tidligere anmeldt den unikke cloud-baserede overvågningskamera løsning, Y-cam HomeMonitor, som gør det nemt for private eller mindre erhvervsdrivende at overvågne deres ejendom.

Det specielle ved Y-Cam HomeMonitor er, at overvågningskameret er en rigtig plug and play løsning, der ikke kræver andet end en kablet eller trådløs internetforbindelse for at fungere og alle optagelser gemmes i skyen, hvor de kan ses via i Y-cams cloud-baserede hjemmeside eller via applikationer til iOS elelr Android. Læs anmeldelsen af produktet her.

Et af de få kritikpunkter i vores anmeldelse var dog manglen på effektiv alarmering ved bevægelse foran kameraet. Vi savnede i den grad en push-notifikation eller en SMS fra overvågningskameraet.

Heldigvis har producenten lyttet til kritikken, og nu er applikationen til iOS og Android blevet opdateret med push-notifikation, så man nu kan modtage beskeder, så snart der er bevægelse foran kameraet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies