Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hør alverdens radio på iPhone

Hør alverdens radio på iPhone

Lokalradio, regionalradio eller de landsdækkende og internationale radiostationer! Applikationen RealRadios samler det hele på iPhone og internet.

Uanset om du er til P3, The Voice eller din lokale radio, er det muligt at lytte med på mobilen. I hvert fald, hvis du har en iPhone eller iPod Touch.

RealRadios er netop lanceret i Norge, og den danske version er lige rundt om hjørnet.

- "Applikationen har haft stor succes i Norge, og vil fylde et tomrum på det danske marked - vi lancerer applikationen med det bedste udbud af radio i Danmark og med mange features, som danskerne ikke har prøvet endnu!", siger daglig leder af Stream Networks, Erlend Eide, der står bag programmet.

Android-version på vej - Nokia må vente

RealRadios er også på vej i en udgave til de Android-baserede mobiltelefoner som HTC Legend, Hero samt Samsung Spica og Sony Ericsson Xperia X10.

- "Versionen til Android kommer omkring august-september. Vi afventer lige bedre salgstal på Android-mobilerne", fortæller Erlend Eide til Mobilsiden.dk

Ejere af Nokia-mobiler skal ikke regne med RadioRadios på deres mobiltelefon lige med det samme. Erlend Eide oplyser, at man endnu ikke ikke har taget en beslutning vedrørende denne platform.

RealRadios til iPhone koster 30 danske kroner.

Link:
 - Mere om RealRadios i Danmark

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

19-04-2010 10:19:49

Hej Mobilsiden

Jeg vil bare sige mange tak fordi at i skrev om dette program for jeg har søgt længe efter et app som kunne afspille en lokal radio station som hedder radio mojn her i aabenraa og det kan det program rigtig godt så igen mange tak

0 0

Om brug af cookies