Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hør interview med Telia om Debitel-køb

Hør interview med Telia om Debitel-køb

Vi har talt med Jesper Brøckner fra Telia om, hvilken betydning opkøbet af Debitel får. Du kan høre interviewet her på hjemmesiden.

<img src=Hør interview med Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia, om opkøbet af Debitel, klik her!" />
Hør interview med Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia, om opkøbet af debitelHør interview med Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia, om opkøbet af Debitel, klik her!

Mobilsiden.dks chefredaktør John G. Pedersen har sat administrerende direktør hos Telia, Jesper Brøckner, i stævne til en snak om Telias køb af Debitel.

I interviewet fortæller Jesper Brøckner blandt andet, at det var Telia og ikke Sonofon, der endte med at løbe af med Debitel, fordi Telia er det selskab, der får mest ud af købet. I modsætning til Sonofon kan Telia med købet af Debitel se frem til at få helt nye kunder på deres net.

Hvad med 3G?

Og netop nettet er en af de ting, som John G. Pedersen spørger kritisk ind til. For hvordan vil Telia forsvare, at kunderne hos Debitel, som i dag har 3G via Sonofon eller TDC, mister deres adgang, når de overgår til Telia.

Jesper Brøckner garanterer, at de kunder hos Debitel, der har 3G i dag også vil have det i morgen. Det kan lade sig gøre ved at lade kunderne beholde deres SIM-kort fra TDC eller Sonofon.

Desuden tilføjer han, at Telia selv er på vej med 3G. Han vil ikke sige, præcis hvornår den kommercielle lancering finder sted: "Men vi er langt i vores planlægning", afslører han.

Nøgleordene er gennemskuelighed og ærlighed

Slutteligt stiller John G. Pedersen skarpt på Debitels priser. Spørgsmålet er, om de kan konkurrere med lavprisselskaber som Telmore og CBB Mobil. Jesper Brøckner er ikke afvisende overfor, at vi vil komme til at se nye afregningsmetoder hos Debitel i form af flatrate-produkter i fremtiden: "Det er der, konkurrencen skal stå", mener han.

I den forbindelse tilkendegiver Jesper Brøckner, at ærlighed og gennemskuelighed er nøgleordene for de produkter, som Debitel vil udbyde i fremtiden. Det er nødvendig, hvis Telia skal nå sit mål om at øge væksten yderligere - og måske endda stjæle førstepladsen fra TDC Mobil målt i markedsandele.

Hør interviewet

Hør interview med Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia, om opkøbet af debitelHør interview med Jesper Brøckner, adm. direktør i Telia, om opkøbet af Debitel, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies