Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hovedtelefoner fra Sony fjerner støjen

Hovedtelefoner fra Sony fjerner støjen

Sony er klar med verdens første hovedtelefoner med digital støjreduktion.

Sony har som det første firma i verden, lavet hovedtelefoner med digital støjreduktion. De nye hovedtelefoner Mdr-nc500d kan filtrere, helt op til 99 procent af lyden fra omgivelserne, så brugeren får mulighed for, at nyde musikken eller lyden fra filmen, uden at blive forstyrret.

Brugerne kan benytte hovedtelefonerne, til kun at fjerne støj fra omgivelserne, hvis man vil "lukke sig inde i en osteklokke" eller man kan benytte dem, som helt almindelige hovedtelefoner med eller uden  aktivering af støjreduktionen.

Mdr-nc500d reducerer støjen ved, at invertere lyden i brugerens omgivelser. En processor finder automatisk ud af, hvilken støjprofil, der fungerer bedst i de enkle omgivelser. Det er også muligt for brugeren, at vælge støjprofilen manuelt.

Headsettet kan oplades, så man også kan bruge støjreduktionen, uden at skulle have kabler hængende og irritere. Når batteriet er fuldt opladt, kan det holde i 15 timer, før det aftager i styrke. Man kan også, som alternativ benytte sig af AA-batterier, hvis det indbyggede batteri er løbet tør for strøm.

Sony lover en høj lydkvalitet med 40 millioner store elementer, der ifølge producenten selv leverer dynamisk og distinkt lyd.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

25-04-2008 09:30:50

Tror i skal tjekke op på jeres artikel - det er bestemt ikke verden første hovedtelefoner med digital støjreduktion.

0 0

Om brug af cookies