Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Hovsa! Lenovo-chef lækker Moto 360 smartur-afløser

Hovsa! Lenovo-chef lækker Moto 360 smartur-afløser

Lenovos direktør lækker fotos af den nye, runde Moto-smart-ur ved en fejltagelse. Eller var det med vilje?

Motorolas Moto 360 blev det mest solgte Android-Wear ur i 2014, men med et år på bagen og nye, flotte smart-ure på vej, er tiden moden til en afløser.

Denne er givetvis allerede klar til at vise frem, for Lenovos chef postede et par billeder på det kinesiske sociale medie Weibo, der viser uret i aktion. Det skriver droidlife.com.

Hvorvidt lækket var tilsigtet meldes der intet om. Billederne blev dog hastigt pillet ned igen, men når altså at afsløre, at modellen fortsat vil hedde Moto 360 og vil følge Motorolas design-filosofi med brugertilpasset look. Et mindre cocktail af størrelser, remme og farver og urskiver gør, at den nye Moto 360 vil kunne blive helt din egen.

Læs også: E-butikker røber prisen på Huawei Watch

Samtidig er metalrammen omkring skærmen nu aftagelig, og får to afstikkere hvor standardremme kan fæstnes. Ligesom hos en anden, meget urlignende smartwatch, Huawei Watch, kan du altså tilpasse det, med det look der passer dig bedst.

Billederne afslører også en mindre model, så selv fine håndled kan få smart-funktioner ned til hånden. Den nye 360’er ser dog ud til at arve forgængerens ’punkterede dæk’, en lille mørk stribe der skjuler det nederste af displayet.

Hvornår Moto 360 (2015) vil få debut er endnu uvist, men eftersom at forgængeren blev annonceret for et år siden d. 18. marts går der næppe længe før Moto 360 får sit facelift.

Læs også: Motorola Moto 360: Uret du ikke behøver [TEST]

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies