Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HP og designer bag luksus-smartwatch

HP og designer bag luksus-smartwatch

Smartwatches er det nye sort for mange tech-firmaer, og HP satser på at ramme det visuelt kræsne segment med deres

Et gæt på hvordan HPs smartwatch vil komme til at se ud
Et gæt på hvordan HPs smartwatch vil komme til at se ud

Der er mange måder at skille sig ud fra mængden på, og HP håber på at gøre det ved hjælp af designeren Michael Bastian, der skal stå for det visuelle i HPs kommende smartwatch.

Uret fra HP vil efter sigende også gå i samme retning som Motorola med deres Moto 360 med en rund skærm i modsætning til de fleste andre. Motorola har fået stor ros for at gøre deres ur mere moderigtigt end andre smartwatches, og det prøver HP også på med dette samarbejde.

Læs også: OnePlus måske på vej med et smartwatch

Michael Bastian, der blandt andet har arbejdet på tøj fra GANT og haft sit eget brand opkaldt efter ham selv, vil få fuldstændig kontrol over udseendet på uret.

Uret vil være 44mm i diameter, ligesom der vil være mulighed for at skifte mellem remme i sort gummi, brunt læder, olivengrønt nylon og et sort bånd i et begrænset oplag.

Læs også: Fredagshumor: Kunderne elsker falsk Apple iWatch

Indmaden vil HP stå for, men der er endnu ingen detaljer ude omkring specifikationerne, ud over at uret vil kunne arbejde sammen med både Android og iOS.

Der er allerede muligheder på markedet, hvor Samsung har taget teten med både et smartwatch til den fitnessorienterede bruger og til det mere generelle. Derudover vil LG også sende deres G Watch på gaden i løbet af sommeren.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies