Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC afslører 10-tommer Android-tablet

HTC afslører 10-tommer Android-tablet

HTCs 10-tommer store Jetstream-tablet har fået sin amerikanske lancering. Den har 1,5-gigahertz processor og 4G LTE-modem, men er heller ikke ligefrem billig.

På søndag kan amerikanerne smutte ud og købe HTCs Jetstream tablet-computer med 10,1-tommer skærm. Der er tale om en veludrustet maskine med en 1,5-gigahertz dualcore-processor og bredbåndsmodem for både HSPA+ og 4G LTE-teknologi, der på sigt lover hæsblæsende hastigheder. Flere danske mobiloperatører er i gang med at udbygge deres LTE-netværk.

HTC Jetstream kommer med Android 3.1 og den første udgave af HTCs Sense-brugeroplevelse, der er lavet til netop det operativsystem.

HTC har fået masser af ros for Sense-oplevelsen på sine mobiler, så der er store forventninger til, hvordan det fungerer på en tablet som Jetstream.

Maskinen og kan udvides med op til 32 gigabyte lagerplads via det indbyggede MicroSD-slot, og har et 8-megapixel kamera på bagsiden og et 1,3-megapixel kamera på fronten. Der er tale om en lidt velvoksen sag på 709 gram og en tykkelse på 13 millimeter.

Den virker også med HTC Scribe-pennen, som vi kender fra den mindre tablet HTC Flyer.

Mest overraskende er måske prisen på 700 dollars, svarende til hvad Apple kræver for Wi-Fi-versionen af iPad 2 med Wi-Fi. Sådan en koster 5.100 kroner herhjemme.

Men derudover skal amerikanerne også binde sig til en toårig kontrakt, hvor de betaler mindst 15 dollars om måneden. Det er 720 dollars ekstra oven i.

Det er endnu uvist om HTC Jetstream lanceres på disse breddegrader, men så krydser vi i alt fald fingre for, at prisen kommer noget ned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 02-09-2011 22:55:07

"Men derudover skal amerikanerne også binde sig til en toårig kontrakt, hvor de betaler mindst 15 dollars om måneden. Det er 720 dollars ekstra oven i."

24 måneder a 15 dollars er 360 dollars.

Men det er stadig alt for dyrt, i forhold til konkurrenterne.

0 0
Alexander 02-09-2011 21:59:38

HTC burde vide at hvis man vil bekæmpe apple på deres eget område skal det være på prisen. Ipad'en er den billigste og bedsteog hvis android ikke kan slå apple på software så må HTC jo prøve at slå dem på prisen. HTC get your head in the game!

0 0
Joddler 02-09-2011 09:30:00

Der skal godt nok meget til før jeg skifter min transformer ud med en anden tablet, og her kommer prisen helt klart også på tale, men et spændende produkt fra HTC, glæder mig til at se hvordan de har formået at få deres Tablet og mobiler til at arbejde sammen :)

0 0
Jesper 02-09-2011 10:29:17

Er der ikke noget med, at Transformer endnu ikke er kommet med 3G?
En tablet uden mulighed for 3G er en dødssejler i mine øjne. Man behøver jo ikke bruge det, men man kan jo få nye behov, som i så fald ikke kan dækkes af Transformer...hvis altså den ikke kommer med 3G.

0 0

Om brug af cookies