Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Bedre lyd i mobilen

HTC: Bedre lyd i mobilen

Den taiwanske mobilproducent, HTC, køber aktiemajoriteten i Beats Audio, og arbejder aktivt på at bygge Beats-teknologien ind i kommende mobiler.

HTC har haft pengepungen fremme og spenderet 300 millioner dollars, cirka 1,57 milliarder kroner, for aktiemajoriteten i Beats Electronics, der blev grundlagt af hip-hop-legenden Dr. Dre og musikproduceren Jimmy Iovine.

Aftalen bliver officielt annonceret senere i dag dansk tid, men de to firmaer har allerede snakket med websiden AllThingsD. HTCs direktør, Peter Chou, udtaler til websiden, at forbrugere nu kan se frem til bedre lyd i HTCs kommende mobiler.

”Via mobile enheder er det nemmere end nogensinde før at opleve og købe ny musik, men det er en skam uden en stor lydoplevelse,” siger Chou.

Købet af Beats Electronics skal ses som et forsøg fra HTCs side på at profilere sig i konkurrencen med giganter som Samsung, LG og Apple. Beats Electronics har godt nok allerede en aftale med HP, der bruger firmaets lydteknologi i sine computere og den nye TouchPad-tablet, men HTC har eksklusiv adgang til brugen af teknologien i mobiltelefoner.

Beat Electronics’ direktør, Jimmy Iovine, udtaler til AllThingsD, at partnerskabet med HTC skal ses som endnu et forsøg på at forbedre lydoplevelsen i forbrugerelektronik.

Iovine siger, at en hele den generation, der har lyttet til MP3-filer på deres computere er gået glip af den gode lydoplevelse, og det skal der nu laves om på.

Den første HTC-smartphone med Beats-teknologi forventes ude senere på året.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjarke Hansen 11-08-2011 09:49:47

Jeg har en HP bærbar med Beats audio, og er da bestemt ikke super tilfreds.. Lyden som sådan er overreal.... Men lydchippet bliver forsttyrret af andre processor på computeren, og har nu sendt bærbaren til rep så må jeg se om de kan løse det... Lyden er som sagt ok... men lyden er bedre på min firma pc der ikke har smarte navne for deres lydsystem...

0 0

Om brug af cookies