HTC begynder opdatering af Hero

HOT: Ejere af HTC Hero vil snart modtage den længe ventede ROM-opgradering til Android 2.1.

HTC begynder opdatering af Hero

Siden november 2009 har HTC lovet ejerne af det populære produkt Hero en opdatering af softwaren. Men nu kommer den altså langt om længe.

Udover at rette en lang række fejl i den danske oversættelse, ændrer denne update også styresystemet fra Android 1.5 til 2.1.

Det bliver let at opdatere produktet, da mobilen ikke skal tilsluttes en computer for at få den nye version. HTC udsender softwaren via mobilnettet som en såkaldt FOTA (Firmware Over The Air).

Med FOTA-upgrade kommer der en besked til brugeren om, at en opdatering af klar. Efter en godkendelse vil softwaren hentes ned og installeres på mobilen.

Det anbefales at tilkoble det trådløse netværk, såfremt man ikke har en flatrate dataforbindelse på sit abonnement, da downloaden fylder en del megabyte.

Når opdateringen er fuldført vil versions-nummeret hedde 2.73.405.94.

Der er flere informationer om HTC Hero opdateringen på HTC’s supportside

Ikke alle opdateres samtidigt

Udrulningen til HTC Hero vil ske gradvist over den næste periode, og kommer til at foregå i to steps.

Det første der sker, er at der modtages en software-upgrade, der forbereder mobilen til, at kunne downloade den fulde version af Android 2.1.

Når “update 1” er installeret, vil mobilen kunne bruges som sædvanligt og efter et stykke tid, kommer der endnu en besked om en opdatering. Det er først ved “update 2” at Hero får den “rigtige” opdatering.

Det er ikke alle HTC Hero telefoner i Norden, der opdateres på én gang. Mobilsiden.dk erfarer, at udrulningen kommer til at ske gradvist, for ikke at lægge de bagvedliggende systemer ned.

Det betyder, at man godt kan modtage “update 1” i denne uge, men at der kan gå noget yderligere tid, inden opdateringssystemet igen når til mobilen med den sidste “update 2”.

Skriv meget gerne en kommentar herefter, når din Hero bliver opgraderet.