Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC bekræfter: One M9+ kommer til Europa

HTC bekræfter: One M9+ kommer til Europa

Rygtet viste sig at tale sandt: HTC bekræfter, at den store topmodel, One M9+, finder vej til Europa efter kun at have været til salg i Kina.

HTC One M9+ adskiller sig fra den normale variant ved at være udstyret med 2 kameraer bagpå.
HTC One M9+ adskiller sig fra den normale variant ved at være udstyret med 2 kameraer bagpå.

For en lille måned siden forlød det fra en Android-udvikler på Twitter, at HTC's anden store topmodel, One M9+, finder vej til Europa i løbet af 3. kvartal (juli, august og september). Helt præcist gjaldt det Tyskland, Rusland, Italien og nogle andre ukendte vest- og østeuropæiske lande.

Nu viser rygtet at være korrekt. Ifølge Engadget bekræfter en talsperson fra HTC nemlig, at det er tilfældet. HTC nævner dog endnu intet om, hvilke europæiske lande, det helt præcist drejer sig om lige som der heller ikke er angivet nogle datoer for ankomsten af telefonen.

Læs også: HTC One M9 Plus: ny topmobil - kun i Kina

Blot en uge efter det oprindelige rygte fra Android-udvikleren viste der allerede at være hold i det. hvor man i Holland kunne købe One M9+ for 699 euro svarende til 5.200 kroner. Det var dog gennem uofficielle kanaler, men alligevel en indikation af, at en ankomst var under opsejling.

Og ganske rigtigt. Snart har du altså 2 HTC-topmodeller at vælge mellem herhjemme, som på mange punkter er identiske, men alligevel har nogle forskelle. Den store One M9+ genintroducerer blandt andet UltraPixel-kamerateknologien, hvor der bag på er monteret et ekstra kamera på 2,1 megapixel til at give en bedre billedkvalitet.

En fingeraftrykslæser på en fysisk Home-knap som på Samsung Galaxy S6 er der også blevet plads til.

Læs også: HTC One M9+ snart til salg i Europa

Den udskældte og varme Snapdragon 810-processor er skiftet ud med en MediaTek Helio X10, som kører med 8 kerner med en hastighed på 2,2 GHz. Skærmopløsningen i den 5,2" store skærm er røget op fra Full HD til QHD med en høj opløsning på 1.440 x 2.560 pixels.

Mængden af RAM og intern lagerplads er fortsat den samme med henholdsvis 3 og 32 GB, som også stadig kan suppleres med et microSD-kort på op til 128 GB. One M9+ kommer til Europa i farverne Gunmetal Gray, Silver Gold og Amber Gold på et altså endnu ukendt tidspunkt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies