HTC-bommert: Forveksler One M9 med One (M8) på Facebook

Den seneste One M9 fra HTC ligner forgængeren, M8, så meget, at selv HTC ikke kan se forskel på dem.

HTC-bommert: Forveksler One M9 med One (M8) på Facebook

Der er formentlig en PR-medarbejder hos HTC med røde ører i disse dage, der ikke helt har styr på, hvordan den nyeste topmodel ser ud.

I et billede på HTC USA’s Facebook-side delt med 1,3 mio. brugere forveksler HTC den nye One M9 med den et år gamle forgænger, fordi designet på de to smartphones er så identiske.

Læs også: HTC One M9: Stadig dejlig, men magien savnes [TEST]

Det skulle oprindeligt være en promovering af HTC’s Boomsound-højttalere i HTC One M9 med telefonen liggende med højttalerne opad. Problemet er bare, at telefonen på billedet er den gamle One (M8), mens et hashtag i den medfølgende tekst derimod siger #HTCOneM9.

I kommentarerne til billedet blev den komiske fejl hurtigt spottet, hvorefter HTC USA blev spurgt ind til, hvad der figurerer på billedet. ”Vi har bare lidt sjovt med at vise #HTCOneM9 frem,” lød svaret fra HTC.

Læs også: Her er HTC One M9 billigst

Den pinlige fejl er ikke længere til at finde på Facebook-siden, da HTC hurtigt valgte at slette opslaget. To screenshots af henholdsvis opslaget og HTC’s efterfølgende svar cirkulerer dog rundt på nettet, og du kan se dem lige herunder.

HTC bommert