Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC-bommert: Forveksler One M9 med One (M8) på Facebook

HTC-bommert: Forveksler One M9 med One (M8) på Facebook

Den seneste One M9 fra HTC ligner forgængeren, One (M8), så meget, at selv HTC ikke kan se forskel på dem.

Der er formentlig en PR-medarbejder hos HTC med røde ører i disse dage, der ikke helt har styr på, hvordan den nyeste topmodel ser ud.

I et billede på HTC USA’s Facebook-side delt med 1,3 mio. brugere forveksler HTC den nye One M9 med den et år gamle forgænger, fordi designet på de to smartphones er så identiske.

Læs også: HTC One M9: Stadig dejlig, men magien savnes [TEST]

Det skulle oprindeligt være en promovering af HTC’s Boomsound-højttalere i HTC One M9 med telefonen liggende med højttalerne opad. Problemet er bare, at telefonen på billedet er den gamle One (M8), mens et hashtag i den medfølgende tekst derimod siger #HTCOneM9.

I kommentarerne til billedet blev den komiske fejl hurtigt spottet, hvorefter HTC USA blev spurgt ind til, hvad der figurerer på billedet. ”Vi har bare lidt sjovt med at vise #HTCOneM9 frem,” lød svaret fra HTC.

Læs også: Her er HTC One M9 billigst

Den pinlige fejl er ikke længere til at finde på Facebook-siden, da HTC hurtigt valgte at slette opslaget. To screenshots af henholdsvis opslaget og HTC’s efterfølgende svar cirkulerer dog rundt på nettet, og du kan se dem lige herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies