Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC boss inviterer redningsmand med til The All New One-event

HTC boss inviterer redningsmand med til The All New One-event

Efter intens eftersøgning er det nu lykkedes for HTC, at finde den mand, der kom chefen til undsætning under MWC-messen.

Billede: Peter Chou der er CEO for HTC.
Billede: Peter Chou der er CEO for HTC.

Under Mobile World Congress-messen i Barcalona var HTC’s CEO Peter Chou nær kommet for sent til et vigtigt møde på grund af trafik. Han sad i en taxa, og fik i frustration chafføren til, at fange opmærksomheden hos en mand på en scooter, som Chou havde tænkt kunne hjælpe ham i den tilspissede situation.

HTC advarer teenageren som lækkede HTC M8

Manden var klar til at hjælpe, og tilbød endda Chou datterens hjelm, der netop var sat af i skole. Ved ankomst på messen, tilbød Chou manden penge, men det afslog han venligt. Efterfølgende udsendte HTC bossen efterlysninger via pressen og sociale medier på manden, da han ønskede at takke ham ordenligt for assistancen. 

HTC vil anvende din smartphone til kræftbekæmpelse

Nu oplyser HTC på deres blog, at det nu endeligt er lykkedes. Den 53 årige mand, der hedder Obdulio Herrera, blev opdaget ved, at sønnens kammerat så opslagene fra HTC, og genkendte ham fra beskrivelsen. Chou har inviteret Obdulio Herrera med til HTC-event’et d. 25 marts, så mon ikke han bliver belønnet på arrangementet sidst på måneden. Måske med en HTC "The All New One" ?

Kilde: HTC

 
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 07-03-2014 14:15:21

Det er sku meget godt gjort af begge parter ! Men jeg må indrømme, at det sikkert er et stunt for at få noget billig medie opmærksomhed :D

1 0
Om brug af cookies