HTC boss inviterer redningsmand med til The All New One-event

Efter intens eftersøgning er det nu lykkedes for HTC, at finde den mand, der kom chefen til undsætning under MWC-messen.

HTC boss inviterer redningsmand med til The All New One-event

Under Mobile World Congress-messen i Barcalona var HTC’s CEO Peter Chou nær kommet for sent til et vigtigt møde på grund af trafik. Han sad i en taxa, og fik i frustration chafføren til, at fange opmærksomheden hos en mand på en scooter, som Chou havde tænkt kunne hjælpe ham i den tilspissede situation.

HTC advarer teenageren som lækkede HTC M8

Manden var klar til at hjælpe, og tilbød endda Chou datterens hjelm, der netop var sat af i skole. Ved ankomst på messen, tilbød Chou manden penge, men det afslog han venligt. Efterfølgende udsendte HTC bossen efterlysninger via pressen og sociale medier på manden, da han ønskede at takke ham ordenligt for assistancen. 

HTC vil anvende din smartphone til kræftbekæmpelse

Nu oplyser HTC på deres blog, at det nu endeligt er lykkedes. Den 53 årige mand, der hedder Obdulio Herrera, blev opdaget ved, at sønnens kammerat så opslagene fra HTC, og genkendte ham fra beskrivelsen. Chou har inviteret Obdulio Herrera med til HTC-event’et d. 25 marts, så mon ikke han bliver belønnet på arrangementet sidst på måneden. Måske med en HTC “The All New One” ?

Kilde: HTC