Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Der er problemer med Wifi på One X

HTC: Der er problemer med Wifi på One X

Verden over har der været en række ejere af HTCs nyeste topmodel, One X, som har oplevet WiFi-fejl. Nu erkender HTC fejlen.

HTC One X (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC One X (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

HTC One X har nu været til salg i nogle uger, og der har været skriverier om brugere der havde WiFi-problemer med den nye topmodel.

På diverse foras har man kunne læse om brugere, hvor WiFi-forbindelsen ikke altid har virket, men det kunne løses ved at trykke hårdt på telefonen på et bestemt sted. Det gør så også der er tale om et antenneproblem i hardwaren, og at det altså ikke kan løses med en software-opdatering.

HTC Europe har nu erkendt, at der er et problem og til Android Central har de sagt, at de har fundet problemet og vil udbedre dette i fremtidige produkter – og undskylder overfor de kunder, som har været udsat for problemet. Der er dog ingen meldinger om, hvad man skal gøre med ens eksemplar af One X, hvis den har WiFi-problemer.

Dog bør den stadigvæk være dækket ind under garantien, så vil vi råde jer til at gøre dette. Du kan læse HTC’s egen udmelding til Android Central herunder.

HTC's udmelding:

"After investigating isolated reports of WiFi connectivity issues in the HTC One X, we have identified a fix that strengthens the area of the phone around the WiFi antennae connection points. While many customers have not experienced any problems with signal strength, we have taken immediate steps to implement a solution in our production process to prevent this issue from happening in the future. HTC is committed to making sure every customer has a great experience and we apologize for any inconvenience this issue may have caused while we conducted a thorough investigation."

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies