HTC: Derfor er ‘dual-core’ ikke vigtigt

LG markedsfører ‘dual-core’ som noget mobilkunderne ikke kan leve uden. Konkurrenten HTC mener derimod ikke, at dual-core er særlig vigtigt.

HTC: Derfor er ‘dual-core’ ikke vigtigt

I både TV, internet og outdoor-annoncer omtaler LG deres smartphone Optimus 2X med ordene “Verdens første mobil med dual-core”, men det er ikke en markedsføringstrategi som konkurrenten HTC har tænkt sig at følge, med deres kommende topmodel HTC Sensation.

HTC mener nemlig ikke, at dual-core er vigtigt for mobilkunderne.

 – “Dual-core er en teknik der gør, at vi kan give kunden endnu bedre oplevelser på forskellige områder. Dual-core som begreb er ikke vigtigt,” siger HTC’s nordiske direktør Peter Frølund til Mobilsiden.dk

Mange er ligeglade med dual-core

HTC-direktøren mener, at mange mobilbrugere slet ikke har begreber som “dual-core” inde i overvejelserne, når der skal købes ny mobil.

 – “Vi har et bredt spektre af kunder. For nogle af dem er det vigtigt med dual-core, men mange er ligelade. Det er andre paramentre som tæller. F.eks. størrelsen, farver m.v.,” siger Peter Frølund.

Han lægger vægt på, at det for HTC er vigtigere, at optimere på oplevelsen af mobilen, end at kommunikere ‘dual-core’ i annoncer.

– “Vi har ikke brugt krudt på at komme med den første dual-core mobil på markedet. Det er mere vigtigt, hvordan vi vælger at udnytte kræfterne. Oplevelsen skal være på plads – f.eks. som at lave et 3D-univers, som vi har gjort på HTC Flyer og HTC Sensation”.

HTC mener, at man skal bruge dual-core kreativt i mobilerne, fremfor bare at gøre det til et spørgsmål om, hvor hurtigt man surfer på nettet.

Læs også:
Dual: Her er den bedste dual-core mobil
Her er forskellen på Sensation og Incredible S
Derfor har HTC Sensation kun Super LCD skærm
Så stærkt er glasset på HTC Sensation

Web-TV: HTC Sensation tæt på