Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Derfor er ‘dual-core’ ikke vigtigt

HTC: Derfor er ‘dual-core’ ikke vigtigt

LG markedsfører ‘dual-core’ som noget mobilkunderne ikke kan leve uden. Konkurrenten HTC mener derimod ikke, at dual-core er særlig vigtigt.

<span style= - “Vi har et bredt spektre af kunder. For nogle af dem er det vigtigt med dual-core, men mange er ligelade. Det er andre paramentre som tæller. F.eks. størrelsen, farver m.v.,” siger HTC's nordiske dirketør Peter Frølund. (Foto: Mobilsiden.dk)" />
 - “Vi har et bredt spektre af kunder. For nogle af dem er det vigtigt med dual-core, men mange er ligelade. Det er andre paramentre som tæller. F.eks. størrelsen, farver m.v.,” siger HTC's nordiske dirketør Peter Frølund. (Foto: Mobilsiden.dk)

I både TV, internet og outdoor-annoncer omtaler LG deres smartphone Optimus 2X med ordene “Verdens første mobil med dual-core”, men det er ikke en markedsføringstrategi som konkurrenten HTC har tænkt sig at følge, med deres kommende topmodel HTC Sensation.

HTC mener nemlig ikke, at dual-core er vigtigt for mobilkunderne.

 - “Dual-core er en teknik der gør, at vi kan give kunden endnu bedre oplevelser på forskellige områder. Dual-core som begreb er ikke vigtigt,” siger HTC’s nordiske direktør Peter Frølund til Mobilsiden.dk

Mange er ligeglade med dual-core

HTC-direktøren mener, at mange mobilbrugere slet ikke har begreber som “dual-core” inde i overvejelserne, når der skal købes ny mobil.

 - “Vi har et bredt spektre af kunder. For nogle af dem er det vigtigt med dual-core, men mange er ligelade. Det er andre paramentre som tæller. F.eks. størrelsen, farver m.v.,” siger Peter Frølund.

Han lægger vægt på, at det for HTC er vigtigere, at optimere på oplevelsen af mobilen, end at kommunikere ‘dual-core’ i annoncer.

- “Vi har ikke brugt krudt på at komme med den første dual-core mobil på markedet. Det er mere vigtigt, hvordan vi vælger at udnytte kræfterne. Oplevelsen skal være på plads - f.eks. som at lave et 3D-univers, som vi har gjort på HTC Flyer og HTC Sensation".

HTC mener, at man skal bruge dual-core kreativt i mobilerne, fremfor bare at gøre det til et spørgsmål om, hvor hurtigt man surfer på nettet.

Læs også:
- Dual: Her er den bedste dual-core mobil
- Her er forskellen på Sensation og Incredible S
- Derfor har HTC Sensation kun Super LCD skærm
- Så stærkt er glasset på HTC Sensation

Web-TV: HTC Sensation tæt på

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JB 03-05-2011 18:00:46

“Vi har et bredt spektre af kunder. For nogle af dem er det vigtigt med dual-core, men mange er ligelade. Det er andre paramentre som tæller. F.eks. størrelsen, farver m.v.”

- Det har han da fuldstændig ret i. 10 % af brugerne (som I og jeg) går MEGET op i indmaden på en mobil. Men de sidste 90 % er fløjtende ligeglade.

Husk på at HTC allerede har præsenteret deres egen dual core mobil! :)

0 0
Alexander 03-05-2011 21:37:15

Manden der lige sagde det have fuldstændigt ret (JB).

0 0
Zeb 03-05-2011 16:45:00

Har vi ikke lige tidligere idag set en artikel hvor man kunne læse at ingen af de nye HTC modeller var på Mobilpriser's hitliste i den forgangne måned? Mon ikke det er fordi folk ikke kan se forskel på de nye og de gamle HTC telefoner i reklamerne og de nye (Når de alle sammen bliver vist med den samme Sense 2.1 standard baggrund på homescreen ligner de hinanden ufatteligt meget). Læg dertil at der kommer en masse fokus på netop dual core pga. LG's aggresive O2X kampagne, så tror jeg nok at folk de opfatter, at der sker ting på markedet, og at HTC ikke ser ud til at være med fremme. Hvor alle andre selskaber fortæller om den gode skærmteknologi, processor eller hvad de nu har, så er HTC's hovedsalgspunkt stadig "med HTC sense" - tror folk er ved at være pænt ligeglade. Hvorfor købe en splinterny telefon til over 4000 når man tilsyneladende kan få samme sense på en et år gammel mobil?

0 0
Webhiker 03-05-2011 16:28:15

Det er da klart at HTC ikke synes det er vigtigt med en dual-core mobil, når nu de ikke har en. Alt andet ville da være underligt. Personligt skal jeg ALDRIG noginsinde have en HTC mobil igen. De har dårlig lyd, dårlig samlekvalitet og de fleste af dem har et elendigt kamera.

0 0
David K 03-05-2011 15:09:54

Lad os smide en kraftig processor i, men samtidigt kræve meget mere af vores sense flade, så brugeren egentlig ender ud med samme performance som på 1 år gamle modeller...

Efter min mening burde de gøre det muligt at slå sense fra, for de folk der gerne vil udnytte processor kraften til andet end "lir".

0 0
David K 03-05-2011 15:10:20

Og RAM for den sags skyld...

0 0

Om brug af cookies