Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Desire 626 kommer snart til Danmark

HTC Desire 626 kommer snart til Danmark

HTC's seneste mobil i mellemklassen, Desire 626, lander i løbet af de næste måneder i de danske butikshylder.

Hvis du trænger til en ny smartphone, men ikke føler for at smide omkring 5.000 kroner efter en topmodel, kan HTC's relativt nye Desire 626 være et glimrende bud.

Smartphonen er den seneste af slagsen fra HTC i mellemklassen, der forener det karakteristiske design fra topmodellen, One M9, og alle de vigtigste funktioner, som du kan forvente af en smartphone - men samtidig er prisen presset helt i bund.

Læs også: HTC Desire 620 præsenteret - den nye mellemklasse

"Med HTC Desire 626 bringer vi vores populære design og seneste funktioner fra topmodellerne til et lavere prispunkt. Her får du en flot, velbygget og robust smartphone i et design som føles let i hånden, og med HTC Sense 7.0 kan du blandt andet skræddersy smartphonens brugerflade, så den passer til dig," siger nordisk chef for HTC, Jan Costa Thiele.

Fornuftige specifikationer i smart design

HTC Desire 626 er en stilren smartphone fremstillet i gennemfarvet polykarbonat. Det betyder, at ridser ikke har nær så let ved at dukke op over længere tids brug, da den gennemtrængende farve skjuler dem langt bedre end en traditionel overfladebehandling.

Designet måler 146,9 x 70,9 x 8,19 mm og gemmer på en LCD-skærm på 5,0” med en HD-opløsning på 720 x 1.280 pixels. Inden i sidder en Snapdragon 410-processor, som med sine 4 kerner på 1,2 GHz leverer rigeligt med kræfter til de fleste af hverdagens opgaver.

Læs også: HTC bekræfter: One M9+ kommer til Europa

Processoren suppleres af 1 GB RAM og 16 GB intern lagerplads, som du kan udvide yderligere med op til 200 GB med et microSD-kort.

På kamerafronten er Desire 626 udstyret med en 13 megapixel sensor bag på, som med autofokus og LED-blitzen kan levere knivskarpe billeder og optage videoer i Full HD (1080p). Foran har du 5 megapixel at gøre godt med, så du kan få enhver detalje med på dine selfies.

På softwaresiden får du den nyeste Android 5.1-version tilpasset med HTC's egen Sense 7.0-brugerflade, som øger mulighederne for at personliggøre din telefonen. Du kan eksempelvis benytte temaer til brugerfladen baseret på et billede, du har taget.

Fortsat ukendt pris og nærmere dato

Den eksakte dato for, hvornår HTC Desire 626 lander i de danske butikshylder, oplyser HTC endnu ikke i sin pressemeddelelse. I stedet fortæller firmaet, at den vil blive tilgængelig i løbet af 3. kvartal 2015 i farven Dark Grey – med andre ord enten i august eller september.

Læs også: Sådan kan HTC's næste Aero-topmodel se ud

Ligeså vides det heller ikke, hvad den endelig pris lander på, men eftersom det er en smartphone i mellemklassen, bør du kunne forvente en ganske fornuftig pris. Prisen bliver afsløret, når salgsstarten nærmer sig, fortæller HTC.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies