Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Desire C er nu en realitet

HTC Desire C er nu en realitet

HTC har netop afsløret den nyeste smartphone med Beats-lydteknologien – HTC Desire C er navnet.

HTC kom tidligere i år med One-familien, der talte One X, One S og One V – og nu har de netop afsløret HTC Desire C, som ligesom One-serien også har Beats-lydteknologien i sig.

Desire C er en godt designet, men stadigvæk prisbillig smartphone der kommer på markedet med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) og HTC’s egen brugerflade Sense 4.0.

Ligesom tilfældet er med One-serien, så er HTC Desire C også integreret med Dropbox og giver 25 GB gratis lagerplads i skyen i de første to år – ønsker man mere plads, så kan dette tilkøbes.

Telefonen har en 3,5 tommer HVGA-skærm med en opløsning på 320 x 480, 5 megapixels kamera, en Snapdragon S1 600 MHz processor,  4 GB hukommelse og mulighed for at udvidde denne med microSD-kort.

Den kommer i en version med NFC, samt i en version uden NFC. Telefonen kommer i farverne rød, hvid og sort.

HTC Desire C lanceres allerede i denne måned på udvalgte markeder - og HTC fortæller til Mobilsiden.dk, at de forventer de er i de danske butikker i løbet af sommeren. Den vejledende pris bliver omkring 1.900 kroner.


Læs også:
-  Specifikationer på HTC Desire C

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ove Andersen 15-05-2012 11:39:51

Hvad sker der lige for specs? Den er jo mange gange ringere end den oprindelige Desire, som er over 2 år gammel.
Den havde 480x800 opløsning på en 3,7" skærm og en 1 GHz Snapdragon S1 processor (nok anden model af S1, da QSD8250 ikke laves i så lav clock frekvens.

Hvorfor bruger de ikke Wildfire navnet eller andet til en så skrabet model som denne? Dengang var Desire en top model, nu er den det ringeste af det ringeste?

Og hvad sker der lige for Mobilsiden hijacker ens facebook profil - NEJ TAK. Godt jeg nåede at opdage det og slå det fra inden post..

0 0
Mobilsiden.dk 15-05-2012 11:55:41

@Ove
Det er blot en integration med Facebook, så man ikke behøver en særlig profil her på siden, for at kunne skrive en kommentar. Du har via Facebook accepteret denne form for integrationer, der findes på mange websites verden over. Vi har taget den ind her, for at gøre det lettere for brugerne, men samtidigt beholdt den gamle ikke-Facebook-krav funktion. (Kommentarer øvrige).

0 0
Niels 15-05-2012 12:32:17

Fin ide! Men i kunne lige skrive en kort nyhed om det, så folk ikke bliver alt for overrasket. Det er nok de færreste, som egentlig læser, hvad de har accepteret med oprettelsen af en fb-profil :) Tak for et godt site i øvrigt!

0 0

Om brug af cookies