Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Desire C - ny Android-mobil fra HTC

HTC Desire C - ny Android-mobil fra HTC

Rygtebørsen mener disse er lækkede billeder af en kommende HTC Desire C.

Rygterne har gået på at HTC arbejdede på en HTC Golf eller en HTC Wildfire C.

Ifølge ITProPortal skulle disse billeder vise den førnævnte HTC Golf/HTC Wildfire C – men det endelige navn skulle ifølge rygterne i stedet blive HTC Desire C.

Telefonen skulle komme med en 3.2 tommer skærm med en opløsning på 480 x 320 pixels, 1 GHz single-core processor, 512 MB RAM, 4 GB intern hukommelse og mulighed for udvidelse med et microSD kort og så skulle den komme med HTC Sense 4.0 og selvfølgelig Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Det skal dog siges dette kun er rygter, og om eller hvornår telefonen kommer på det danske marked, samt om navnet bliver HTC Desire C er uvist.  ITProPortal mener dog, at telefonen vil lande på markedet i juni måned.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Urbanus 10-05-2012 11:17:20

Det er mærkeligt at bruge Desire-navnet når man går så markent ned i specifikationer ift. Desire S, og på flere punkter endda i forhold til den oprindelige Desire.

Det ville være mere naturligt at videreføre Wildfire-navnet, når det tydeligvis er low end-segmentet man går efter. Men måske er Wildfire-navnet blevet for belastet af de tidligere års skod-telefoner under dette navn?

Men sjovt som HTC er inkonsekvente i deres brug af navne - Desire går fra topmodel i 2010, til mellemvare i 2011 og så nu til low end, hvis man skal tro dette rygte.

0 0
Hans Jákup Danielsen 10-05-2012 12:00:25

du burde holde fast den seneste navngivning
one X
one S
one V
one C

og i 2013 hedde
one X
one S
one V
one C

med samme formfaktor, så man kan genbruge docke og lignende

0 0

Om brug af cookies