Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Desire og Legend sælges overalt

HTC Desire og Legend sælges overalt

De to kommende Android-mobiler Desire og Legend fra HTC kommer ud til stort set alle de store mobiloperatører i Danmark.

HTC Desire er HTC's egen version af Google Nexus One
HTC Desire er HTC's egen version af Google Nexus One

Opmærksomheden omkring HTC er efter mobilmessen Mobile World Congress i Barcelona blevet skærpet fra brugere såvel som indkøbere.

Særligt produkterne Desire som er HTC's egen version af Nexus One samt Hero-opfølgeren Legend, er blevet positivt modtaget hos teleselskaberne.

Resultatet er, at HTC Desire stort set vil kunne købes hos alle de store teleoperatører i Danmark. Det vil sige, at den kommer på hylderne hos TDC, Telenor, Telia og 3.

HTC Desire er stort set samme mobiltelefon som Google Nexus One, mens HTC Legend er en opfølgning til HTC Hero, der blev kåret som årets mobiltelefon 2009.

Legend følger op på HTC Hero
Legend følger op på HTC Hero

TDC: Legend er meget spændende

Danmarks største teleselskab TDC er de eneste, som endnu ikke helt har besluttet, at tage HTC Legend ind på butikshylderne.

- "Det er overvejende sandsynligt, at HTC Legend bliver forhandlet hos os - det er en meget interessant terminal. Men efter Mobile World Congress skal vi tage kloge valg, og vurdere om Legend pris- og designmæssigt passer til vores kunder", siger Morten Steen Jensen, logistik og indkøbschef hos TDC til Mobilsiden.dk

Indkøbschefen fortæller videre, at opgaven for TDC nu går ud på, at afdække om Legend og Desire vil ramme den samme målgruppe - eller om de kan supplere hinanden i butikkerne.

Call Me og Telmore er også med

Opbakningen til produkterne kommer også fra discountselskaberne Call Me og Telmore, der begge bekræfter, at også de vil være med på salget.

- "Vi arbejder på, at kunne tilbyde et forsalg på begge produkter, så man er sikker på, at kunne få enten Legend eller Desire ved den første sending, der rammer landet", siger Søren Abildgaard, direktør i Call Me.

Hos Telmore forventer man, at der fra kunderne vil være nogenlunde lige stor interesse for begge HTC-mobiler.

Salget starter snart

Priserne uden abonnement for henholdsvis HTC Desire og Legend, bliver cirka 3.700 og 3.500 kroner. Hvad priserne med abonnementer ender på, er endnu for tidligt at sige.

Det forventes, at Legend kommer til Danmark i slutningen af marts. De interesserede købere af Desire må dog vente ind til cirka midten af april måned, oplyser HTC.

Datoerne skal dog tages med forbehold, da der ifølge HTC godt kan tilstøde udfordringer i den sidste del af logistikken fra fabrikken til butikkerne.

Læs også:
 - HTC Hero får Android-update i april
 - Mere om HTC Desire
 - HTC Legend følger op på Hero

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies