Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Det amerikanske marked er tabt

HTC: Det amerikanske marked er tabt

HTC’s Peter Chou er ikke tilfreds med tilstanden i HTC, og skyder skylden på det amerikanske marked og iPhone 4S.

HTC kom for første gang i flere år, med et dårligere regnskab end ventet for første kvartal 2012, det har betydet faldende aktiekurs og negativ omtale i medierne.

HTC melder klart ud, at det amerikanske marked ikke er hvad det har været, og at det blandt andet skyldes det gode salg af iPhone 4S og stærk konkurrence fra Samsungs Galaxy serie.

- ”Den store udfordring vi stod overfor sidste år var nedgangen i salget i USA på grund af konkurrence fra iPhone 4S”, udtaler HTCs overhoved og direktør Peter Chou.

Ifølge en analytiker fra Barclays Capital er det ikke nemt for HTC at genopnå det tidligere niveau i USA. "Det er en vanskelig krig, markedet vil fokusere mere og mere på HTCs overskud og værdi. HTC har sagt, at de vil vende tilbage til normale niveauer, men jeg tror ikke det vil være muligt at opnå", siger Dail Gai fra Barclays Capital.

HTC’s aktier har taget hård medfart, og set det største fald blandt de globale smartphone producenter. Fra april 2011 til april 2012 så de et fald på cirka 42 procent i aktieværdi.

Dog er Peter Chou optimistisk omkring HTCs fremgang for i år, ”jeg føler at HTC bliver genfødt i år, i forhold til produktstrategi og udførsel af det samlede salg og marketing. Vi er et nyt HTC, HTC One vil hjælpe os med at nå vores mål” fortæller han til Reuters.com

Peter Chou indikere samtidig at det er det kinesiske marked der skal hjælpe HTC mod deres mål.

Hvad mener i HTC har gjort siden det er gået galt, eller er det de andre producenter der har gjort det så meget bedre? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ken 26-04-2012 00:36:44

Har haft htc telefoner i mange år, også da de hed noget andet i DK. Htc var altid meget innovative, først med Windows phones, så med Android, det føler jeg dog er slut nu.
Selv om jeg har været fast kunde hos htc i mindst 10 år, svigtede de, da jeg skulle have en Desire S repareret.
En ny telefon som jeg købte i Tyskland gik i stykker. Spurgte htc om de ville reparere i dk under garanti, og det sagde de ja til. Efter at have indsendt telefonen til deres reparatør fik jeg valget mellem at betale for en rep. Eller betale for retur forsendelse uden rep. Pludselig kunne den ikke repareres under garanti i DK!
Nu har jeg SGS2 og vender helt sikkert ikke tilbage til htc.

0 0
Schwartz 25-04-2012 13:19:23

Tror de kommer igen med HTC One serien, det er virkelig kram, har selv en X. Kan anbefales. :-)

Modellerne op One serien var begyndt at se lidt kedelige ud, men nu tror jeg som sagt det vender...

0 0
Schwartz 25-04-2012 13:20:31

Altså

modellerne op til One serien der kom efter Legend og Desire...

0 0
Ole Christensen 25-04-2012 13:18:49

Jeg har til dags dato haft 5 HTC mobiler og konen 2. Det er dog slut nu. Min seneste Sensation er p.t. til rep. for den 5 gang på 9 mdr. Min kones Desire S har været til rep. 3 gange på et år. Kvaliteten er ganske enkelt alt for ringe. HTC har indtil deres nye strategi, satset på kvantitet i stedet for kvalitet, og det kan sgu mærkes!
Desuden mener jeg også de har sendt alt for mange modeller på markedet som ud over et forskelligt navn, stort set ikke var forskellige..
Hvorfor?
Sidst vil jeg også nævne deres Sense. Det var uden tvivl banebrydende på Android dengang det så dagens lys. Med ICS mener jeg ikke det er nødvendigt at lægge et skin over for at det ser lækkert og færdigt ud. Android er imo blevet "voksen".
Specielt taget i betragtning at der er flere anmeldelser der nævner lag i oplevelsen på One X pga. Sence tilsyneladende stadig er ret tungt at trække, kan ikke accepteres fra min side med den regnekraft der med deres quad-core processorer ligger i maskinrummet.
En løsning kunne sagtens være at gøre det muligt i indstillingerne at til/fravælge Sence. Men da det er deres kendetegn og hjerteblod, vil det nok ikke ske.. desværre.
Derfor: Goodbye HTC, welcome Samsung! ;o)

0 0
Michal 25-04-2012 14:13:12

Der er ingen lag i sense efter første opdatering. Som altid får HTC hurtigt løst de små fejl der ofte er på helt nye mobiler.

Kan kun sige One X er top kram, med et super kamera.
Dog er Beats lidt overvuderet.
Præcis som med deres hovedtelefoner er lyden pumpet op, men ikke rigtig god.

0 0
HrLaursen 25-04-2012 11:11:07

De skulle måske kigge lidt mere efter Samsung. De laver alt for meget hardware, og det er ikke nogle særlig fantastiske produkter. Læs: Tungt kedelig skidt.
Derudover er Sense trist og kedelig og ikke mindst langsomt.
Så ret op på det, så kører bussen.

0 0
Michal 25-04-2012 12:50:19

Det er så din mening.

Jeg elsker min HTC one X og vil på ingen måde bytte med en samsung plastic dims.
Som ser rodet og kedelig ud i menuen.

Vi er på vores 8 HTC telefon nu og har kun haft en til reperation, (desire HD) med dårlig GPS antenne. Blev lavet på 4dage og her efter ingen problemer. HTC valgt dog også lige at skifte højtaler, og batteri cover. hvilker er super fin service.

0 0
Jonas_a 25-04-2012 12:05:15

Synes heller ikke om designet på HTCs telefoner, men foretrækker Sense frem for TW på min GSII.

0 0
Thomas 25-04-2012 12:18:08

I det mindste er TW ikke lige så tungt som Sense - ud fra egne erfaringer.

0 0

Om brug af cookies