Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Det værste er formentlig overstået

HTC: Det værste er formentlig overstået

HTCs direktør Peter Chou fremviser meget stilfærdig optimisme oven på et meget ringe resultat det seneste år. 2013 bliver "ikke helt dårligt".

I lyset af det noget demoraliserende kvartalsresultat som HTC netop har annonceret for fjerde kvartal af 2012, tog the Wall Street Journal en snak med HTCs direktør Peter Chou. Hvad skete der i 2012, der medførte så elendige resultater?

- HTC oplever laveste indtjening siden 2004

Ifølge Peter Chou, så kan hovedårsagen findes i marketingafdelingen. Han fortæller at konkurrenterne har været for ressourcestærke og hældt en masse penge ned i marketing, en front hvor HTC ikke har gjort nok. Eksempelvis har giganten Samsung været at finde både ved Super Bowl og OL i London.

Peter Chou viser dog meget stilfærdig optimisme, han mener ikke at 2013 bliver “helt dårligt” og at “det værste formentlig er overstået”.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 08-01-2013 13:29:03

Så husk jeres egne ord. Da de omtalte planerne for 2012 i sin tid, sagde de, at kunderne ikke kunne finde ud af det, når de sendte så mange telefoner på markedet hele tiden, så i 2012 ville de holde igen med det. Alligevel kom der en ny top telefon ca. hver 2. måned. Hold jer nu til fx 2. top telefoner, 2 mid range og så en enkelt bundskraber. Bare fordi Samsung kan gøre det, når de er verdens største mobilproducent, betyder det ikke at en lille spiller fra Taiwan kan gøre det samme.

0 0

Om brug af cookies