Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Disse modeller får Android 8.0 Oreo først

HTC: Disse modeller får Android 8.0 Oreo først

HTC har netop meldt ud hvilke smartphones der opgraderes først til Android 8.0 Oreo. Se alle modellerne her.

Google kunne i mandags løfte sløret for Android 8.0 Oreo - den helt nye Android-version, som i de forgangne måneder har været testet som betaudgaver under navnet Android O.

Læs også: Android 8.0 Oreo er officiel: Ruller 'snart' ud til Pixel og Nexus

Nu er softwaren officiel, og derfor arbejder producenterne af smartphones for fulde drøn med at optimere softwaren til deres nyeste smartphones. Det helt store spørgsmål rejser sig hver gang ved udgivelsen af en ny Android-version: Hvilke modeller får softwaren, og hvilke bliver ladt i stikken?

Her er de tre modeller - U11, U Ultra og 10 - som får Android 8.0 Oreo først.
Her er de tre modeller - U11, U Ultra og 10 - som får Android 8.0 Oreo først.
Foto: Mobilsiden.dk

Det kan HTC nu svare på. I et tweet skriver HTC USA nemlig en liste af de første telefoner, der får Android 8.0 Oreo. Det drejer sig indtil videre kun om de tre modeller HTC U11, HTC U Ultra og HTC 10.


HTC skriver desuden, at det er ejere af de tre telefoner rundt om i hele verden, som får Android 8.0 Oreo. De nærmere detaljer vil blive offentliggjort ’snart’, skriver producenten.

Læs også: Her er alle nyhederne i Android 8.0 Oreo

Hvis du ikke kan finde din HTC-model på listen, så er der stadig håb forude. HTC skriver også, at flere enheder vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Hvilke modeller det er, ved kun HTC. Der er derfor ikke andet for end at vente tålmodigt.

Producenter opdaterer de første telefoner i år

Google har øget indsatsen for at få Android-producenterne til at udsende store softwareopdateringer som Android 8.0 Oreo hurtigere end tidligere. Derfor er målsætningen nu, at de nyeste telefoner skal opgraderes til Oreo inden udgangen af året. Det gælder blandt andet for HTC, som også er en del af Googles samarbejde om at udsende softwaren hurtigere.

”Vi har også arbejdet tæt med vores partnere, og inden slutningen af året ventes hardwarepartnere inklusiv Essential, General Mobile, HMD, Huawei, HTC, Kyocera, LG, Motorola, Samsung, Sharp og Sony at opgradere enheder til Android 8.0 Oreo,” lød det i mandags fra Google oven på udgivelsen af Android 8.0 Oreo.

Læs også: Nu kan du få HTC U11 i lækker ’solar red’

Mobilsiden arbejder på en komplet oversigt over, hvad status er for udrulningen af Android 8.0 Oreo til de fleste nyere Android-smartphones. Denne oversigt vil komme hen inden længe og vil løbende blive opdateret.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies