Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC dropper Dropbox til fordel for Google Drive

HTC dropper Dropbox til fordel for Google Drive

HTC har haft et samarbejde om lagringsplads hos skytjenesten Dropbox, men HTC skifter nu til Google Drive.

Både HTC og Samsung har i lang tid haft et samarbejde med skytjenesten Dropbox, hvor de har givet henholdsvis 25GB og 50GB gratis lagringsplads ud til brugere.

Men nu oplyser HTC, at de i stedet har et samarbejde med Googles lignende skytjeneste, som hedder Google Drive. Så køber du HTC One Mini eller den nye HTC One Max, får du altså gratis lagringsplads på Google Drive i stedet for Dropbox. Det skriver Amobil.no.

Køber du HTC One Max, så får du mest plads, da der så er 50GB gratis plads i to år, mens HTC One Mini giver 25GB. Dog skal du oveni det lægge de 15GB, som Google Drive tilbyder brugere. Dermed har du fra start af mellem 40GB og 65GB lagringsplads i skyen.

Når de to år er gået, som medfølger gratis, vil du fortsat kunne hente dine filer eller slette indhold på kontoen, så du kommer under kvoten igen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Malte 29-10-2013 02:19:37

Produktet er naturligvis i orden, men jeg var træt af at holde styr på mine gratis lagerplader is DropBox, bitcasa, EverNote, og de 3-4 andre steder, som tilbyder gratis plads. Så jeg har konsolideret mig på Google Drive. Hvis 15 GB data ikke er tilstrækkeligt, gør jeg nok noget forkert. I nødstilfælde kan jeg jo altid købe lidt mere for lidt småpenge. Og jeg behøver ikke installere alt muligt junkware på mine enheder.

0 0
BD 28-10-2013 20:31:07

Jeg har en "alm" HTC One som jeg har haft siden den udkom, men da jeg for nylig loggede på min Google Drive-konto fik jeg også 40 gb lagerplads, og det fungerer faktisk noget bedre end Dropbox når man lige har vænnet sig til det. Så tror ikke kun det er forbeholdt HTC One Max og Mini

0 0
28-10-2013 16:34:22

Skønt

0 0

Om brug af cookies