Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC er fortsat presset - en fabrik er midlertidigt lukket

HTC er fortsat presset - en fabrik er midlertidigt lukket

En fabrik i Taiwan er midlertidigt lukket, men HTC afviser snak om krise.

HTC var engang på alles læber i blandt andet Danmark, men sådan er det ikke længere.

Topmodellen HTC One fik ellers en drømmestart, med priser for design samt en masse positive anmeldelser, men tingene går ikke få hurtigt for HTC, som det gjorde engang, skriver DR Nyheder.

Ifølge Reuters har en af deres journalister mødt skilte med ”lukket” ved en fabrik i Taipet, Taiwan - HTC afviser dog, at der er tale om en krise. HTC har tre andre fabrikker end den som er sat på pause.

Selskabets marketingschef Ben Ho siger til nyhedsbureauet, at man optimerer på produktionen, og at de ikke har planer om, helt at lukke fabrikken.

Senest har HTC lanceret en phable-topfølger i One-serien, der bærer navnet HTC One Max.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 25-10-2013 16:19:07

@Michael. Nu er det jo ikke Samsungs skyld at HTC vælger FOR kunderne, en ny "type" kamera, at HTC ikke vil lade kunderne benytte et ekstra SDkort, samt at at HTC vælger at droppe udskifteligt batteri. Noget bla. Samsung stadig lader være op til kunderne.

0 0
Robert 24-10-2013 20:03:51

men det er der ikke mere. HTC er kørt helt i sænk af LG, Sammy og Apple's respektive efterårslanceringer.
Næste gang: Skær lidt af prisen eller sørg for jeres produkt er VIRKELIG high-end. Ellers spørg ASUS hvordan man smider en flot skærm på halvgammel hardware og gør den rigtig prismæssigt attraktiv.

Sådan så fik jeg lige lukket en masse tilfældigt ævl ud men det passer jo!

0 0
Michael A 25-10-2013 10:32:17

Det er da godt du selv kan se det! For ævl er det uden tvivl.
At HTC, som nogle af de første, kunne producere en smartphone med en FHD skærm i 4.7"(ovenikøbet et af de bedste på markedet), presset ned i et super lækkert kabinet som føles fantastisk i hånden, med markedets definitiv bedste lyd til dato, og som samtidig kører hamrende stabilt - beviser da bare, om noget produkt, at det er et "VIRKELIG high end" produkt!
At salgstallene så siger noget andet, beviser bare hvor effektiv f.eks. "Samsungs salgsmaskine" er. Det har HTC ikke været for gode til - desværre...

0 0
Robert 25-10-2013 10:59:57

Hej jeg er helt enig i det du skriver, HTC One er en virkelig fin telefon og den fortjener næsten kun ros (lige bortset fra kameraet.)

Dog troede jeg at jeg med ordet efterårslancering havde indikeret at det rent faktisk er One max jeg refererer til, for den er virkelig et halvt år for sent ude, den skulle ha været en del af deres lineup i foråret.

0 0
Michael A 25-10-2013 13:12:43

Det vil jeg så give dig ret i. Også mht. kameraet, hvilket er ret paradoksalt...

0 0

Om brug af cookies